AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Služby: - drcení stavebních odpadů - výkup, odvoz železného šrotu - demontáž ocelových celků Prodej: - štěrk, písek.

Výroba, distribuce: -teplo -teplá voda -provozování kotelen.

Dřevovýroba: - palety - atypické bedny, palety - dřevěné obaly. Prodej, e-shop: - palivové dřevo - dřevěné brikety.

Zakázková plexivýroba - komůrkové polykarbonátové desky - PET desky - PVC desky - trubky a tyče z akrylátu - plastické (krabicové) plexi písmo - světelné reklamní panely z lepeného i ohýbaného plexiskla nebo z plastových profilů.

Prodej: - vše pro lakovny - práškové barvy -silikonové krytky, ucpávky, pásk - oleje - měřící přístroje Prodej, oprava, servis: - stříkacího zařízení ZEUS - technologie pro práškové lakovny

Pilařská výroba: - řezivo - prkna, latě. Prodej: - uhlí, brikety - písek, štěrk, oblázky.

Zemědělské obchodní družstvo Mrákov se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Pěstujeme řepku, pšenici, kukuřici a také mák. V živočišné výrobě se specializujeme na chov dojných krav, telat, jalovic a hovězího žíru. V současné době naše družstvo hospodaří na 2 470 ha zemědělské půdy. Zemědělské družstvo: - rostlinná, živočišná ...

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků

Prodej - uhlí - palivo - dřevěné brikety.

Společnost Autoplachty Jonák se zabývá výrobou vozových plachet na všechny druhy přívěsů, návěsů a nástaveb nákladních automobilů. Dále nabízíme výrobu různých výrobků z plachtoviny, mezi které patří opláštění hal, veletržních stanů, zastřešení bazénů či krycí plachty, vše s možností reklamního potisku. Sídlíme ve městě Zbiroh. Naše výrobky, ...

Těžba, výroba a prodej: -kvalitní drcené kamenivo.

Činnost - těžba, úprava a zpracování kaolinů, jílů, živců, kameniva a písků.

Výroba, výrobce: - dřevěné kostry pro čalouněný nábytek - dřevěné nohy k čalouněnému nábytku - předčalouněné kostry.

Rostlinná výroba: - brambory. Pilařská výroba.

Výroba surovin pro průmyslová odvětví: -nativní bramborový škrob -dextrin, dextrinové směsi a roztoky -kationické škroby.

Zajišťuje provoz a servis vodovodů, kanalizací a čistíren odpadních vod, provádí projekty, dodávky a realizace vodohospodářských staveb. Nabízí zpracování pasportů a provozních řádů, zajišťění povolení k odběru podzemních vod a povolení k vypouštění odpadních vod, rozbory pitných a odpadních vod v akreditované laboratoři, odvoz a likvidaci kalu ze ...

Prodej střešních plechů, klempířských výrobků, olejů, maziv, obráběcího nářadí a spojovacího materiálu. Čerpací stanice. Kovoobrábění.

Výroba: -dílce na rodinné domy -stavební řezivo, krovy -lepený laťovkový střed -palety, bedny -truhlářské výrobky -smetákové hole, záclonové tyče. Impregnace a sušení dřeva.

Společnost DCK Holoubkov Bohemia, a.s. se již dlouhá léta věnuje výrobě plastových a betonových rozváděčů nízkého napětí. V současné době je náš výrobní program zaměřen na celoplastové provedení venkovních rozváděčů NN pro energetické společnosti. V našem širokém sortimentu naleznete rozváděče elektroměrové, rozpojovací jistící, přípojkové, ...

Výroba - zahradní dřevostavby - zahradní stavby - rámkové přířezy.

Prodej - ekologické palivo - dřevěné brikety a peletky. Nákup, výkup - dřevěné palety.

Společnost CREMER Bohemia s.r.o. je strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu krytů obráběcích center, zakrytování strojů, laserových výpalků a lehkých ocelových konstrukcí do 2t. Provádíme také obrábění a svařování kovů, vysekávaní plechů, frézování či ohýbání. Sídlo naší firmy naleznete na adrese Domažlická 200, Plzeň. Výroba, ...

Služby - zpracování a prodej dřeva - dřevěné palety - dřevěná štěpka - biomasa - brikety - stavební řezivo.

Elektromontážní práce: - rozvodny - výstavba trafostanic - elektrické přípojky NN, VN.

Výroba, montáž: - zimní zahrady z ocelových, hliníkových a plastových konstrukcí - zasklívání pergol, altánů, teras - zastřešení bazénů - vchodové stříšky.