AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Firma Ing. František Hendrych - EKO PROGRAM se zabývá výrobou lisovacích forem, měřících a speciálních nástrojů a přípravků. Zajišťujeme konstrukce nástrojů, výrobu dílů včetně zhotovení i odzkoušení. Provádíme optimalizace, čištění a opravy či oživení nefunkčních nástrojů. Realizujeme lisování plastů, v naší lisovně výrábíme plastové díly, které ...

Výroba, prodej, e-shop: - malířské šablony - interiérové dekorace - polepy - obrazy k vymalování

Služby - odvoz odpadu, suti - likvidace odpadu - prodej písku a štěrku.

Činnost: - vývoj a aplikace kompozitních konstrukcí z uhlíkových, aramidových i skleněných vláken.

Modelářská výroba - modely a formová zařízení ze dřeva, plastických nebo pěnových hmot.

Pila, výroba, prodej - stavební řezivo - hranoly, prkna, latě, fošny - kůly, palisády - palivo, eko brikety.

Dodávka, prodej: - spoje betonových prefabrikátů - šroubové spoje sloupů, kotevní desky - výztužné prvky, spřažené ocelové nosníky pro tenké stropní konstrukce.

Nákup, prodej, zpracování: - dřevo, dřeva Služby: - zprostředkování prodeje lesních pozemků - koupě lesních pozemků - nákup a prodej kulatiny: - těžba, přibližování a zpracování dřeva - odvoz dřeva - výroba řeziva a krovů

Výhradní dovozce a distributor materiálu HI-MACS® v České republice a na Slovensku. Materiálu HI-MACS poskytujeme v různých barevných provedeních ve formátu desek o různé tloušťce nebo ve formátu tvarovek LG.

Činnost: - výroba a rozvod elektrické a tepelné energie z obnovitelných zdrojů

Spolehlivé dodávky tepla a chladu, topenářské a instalatérské práce, správa, provoz, výstavba a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic.

Vypracováním vhodné strategie každému klientovi přesně na míru a neustálým sledováním světových trendů za účelem dlouhodobých finančních úspor na poli energetiky se zabývá tým odborníků společnosti NEONPOWER s.r.o.

Společnost Witzenmann se zastoupením v Praze je specialistou na flexibilní kovové díly. Nabízí široký výběr pružných nerezových elementů od kovových hadic, pružinových závěsů, přes potrubní uložení a podpěry, až po vlnovce a trubky, které jsou ve světě distribuovány pod značkou HYDRA®. Samozřejmostí je také servis všech výrobků. Profesní ...

Společnost AGENS - Ing. Josef Dědič se zabývá prodejem dezinfekčních, čistících a mycích prostředků pro domácnost, zdravotnictví, sociální služby, manikůru, pedikůru, kadeřnictví, sauny, solaria.

Státní tiskárna cenin - STC. Příprava a výroba tiskovin, které vyžadují ochranu před zneužitím, a ostatních tiskovin : - bankovky, cenné papíry, státní dokumety a doklady včetně personalizace - cestovní pasy, občanské průkazy, řidičské průkazy - plastové karty, akcie, šeky, směnky, stravenky, jízdenky, záruční listy, známky, čtyř a ...

Kamenná prodejna, e-shop: - keramické pece - hrnčířské kruhy - glazury, hlíny.

Činnost - pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Prodej, e-shop - klempířský materiál - plechy - spojovací materiál - nářadí.

Hostinská činnost -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení ...

Výroba pružin - tažné pružiny - tlačené pružiny - zkrutné pružiny - drátěný program.

Dodávka, instalace, výroba: - hrotové systémy, sítě proti holubům - hrotové systémy do oken proti zahnízdění jiřiček, vlaštovek - makety, siluety dravců - lankové treláže - nerezové lankové sítě - lankové, síťové výplně zábradlí.

Činnost: - vstřikování plastů - zakázková výroba z plastů - výroba kartonáže - výroba reklamních předmětů

Distribuce: - antracit - uhlí typu T

TenCate Geosynthetics je součástí nadnárodní společnosti Roayl Ten Cate.

Prodej, e-shop - malířské barvy - nátěrové hmoty - epoxidové barvy - laky - štetce, válečky.