AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba: - umělý kámen - dílce z betonu - obklady, plotové stříšky a hlavice, zahradní tvarovky

Velkoobchod: - těsnění - hadice a příslušenství - plasty - technická pryž - pryžové profily - gufera, manžety a O-kroužky - klínové řemeny - izolační materiály - lepidla a tmely - brusiva - brzdové pásy a obložení.

Výroba: -plastové díly z duroplastu a termoplastu pro automobilový průmysl, elektroprůmysl, strojírenství a lékařskou techniku.

Služby: - zásobování elektrickou energií - tepelné hospodářství, rozvod tepla Areál Vrbno - vhodný za účelem dovolené, soustředění, školení - dětské tábory

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - instalační práce Technické služby: - strojní zametání komunikací - chemické posypy - sekání travních porostů Prodej palivového dříví.

Dodávka, prodej: - průmyslové maziva, oleje - motorové maziva, oleje Velkoobchod: - pohonné hmoty

Služby: - provozování čerpacích stanic Velkoobchod: - pohonné hmoty

Služby: - správa nemovitostí Výroba, dodávka: - tepelná energie, teplo

Řemesla, služby, montáž: - podlahářství - dveře - dřevěné fasády, terasy - schody

Dovoz, technické poradenství pro zpracování: - syntetické pryskyřice firmy AXSON Technologies

Provádíme: - montáže kabelových sítí NN, VN, VVN - rekonstrukce a modernizace elektrotechnických rozvodů NN, VN, VVN - vyhledávání místa závady a následné opravy kabelových poruch - přeložky kabelových tras - zaměřování a vytyčování kabelových tras v digitálních souřadnicích - napěťové zkoušky kabelů - budování nového, ...

Prodej - stavební materiál - střešní krytina - hutní materiál - izolace.

Prodej: - přírodní kámen - obkladový kámen - dlažba z přírodního kamene Zahradní centrum, prodej: - okrasné a ovocné stromy - keře - trvalky - hnojivo, nářadí

Výroba, prodej, montáž: - regálové systémy Prodej: - uhlí

Velkoobchod, prodej a distribuce: - pohonné hmoty, AdBlue - provozovatel čerpacích stanic

Výroba: - tkaniny tužené a kašírované

Největší zpracovatel ropy a výrobce ropných produktů v České republice.

Služby: - dodávka elektrické energie

Prodej: - stavebnicové systémy z hliníkových profilů - upínací desky s drážkou - madla a zámky - klouby, panty - dopravníky

Plavecký areál. Ubytovna. Výroba tepla a elektřiny. Technické služby - svoz odpadu - údržba zeleně - úklid města.

Výroba, prodej: -dřevěné a rostlinné pelety a brikety -krmiva, šrot

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -legury pro slévárny a ocelárny.

Výroba: - dřevěná schodiště - dřevěné dveře