AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Prodej, míchání barev: -interiérové -fasádní -pro barevné omítky -autolaky -nátěrové hmoty na dřevo, kov, beton -průmyslové nátěrové hmoty: -polyuretanové, epoxidové, speciální -značky barvy laky Hostivař, Teluria, Remal, Primalex, Dulux, Sincolor, Het, Herbol, Vivechrom, Sadolin, Xyladecor, HammeritemLuxol, Dupont, Sikkens.Lesonal, Dyna, ...

Firma Kavyl, spol. s r.o. byla založena roku 1994 a za dobu své existence si vybudovala renomé uznávané společnosti se specializací na následující oblasti: - vodohospodářské stavby - sadové úpravy a komplexní údržba zeleně - dřevovýroba - opravy a servis stavebních strojů a specializovaných strojů.

Vznik jihlavské společnosti DK group spadá do roku 1991. Firma zastupuje řadu renomovaných výrobců ze zemí Beneluxu, Anglie, Francie, Itálie, Španělska, Japonska a USA, pro které v ČR a SR zajišťuje ucelený servis. Divize elektrotechniky: -dodávky zařízení, zajišťujících bezpečnost a provozní spolehlivost výrobních a energetických provozů ...

Prodej, velkoobchod: -barvy, laky -barva fasádní, interiérová -fasádní barvy akrylátové, silikátové a silikonová, bílá a probarvená -omítky, omítka -penetrace -renovační materiál, speciální laky a zateplovací systémy značky DÜFA -malířské potřeby, drogerie -ochranné pracovní pomůcky -pryskyřičné a akrylátové bílé i barevné nátěrové ...

Nákup, prodej: -dřevní hmota (listnaté a jehličnaté řezivo). Výroba, prodej: -stavební řezivo -truhlářské řezivo. Práce: -tesařské -zhotovení a montáž krovů.

Prodej, e-shop: - plastové záslepky do trubek a jacklů - plastove záslepky, páčky, kola, madla

Vybavujeme interiéry dřevěnými doplňky Dodáváme a pokládáme: - dřevěné parketové a plovoucí podlahy - přírodní linoleové podlay - vchodové a interiérové dveře - zárubní a prosklené stěny - výroba nábytku a kuchyní na zakázku Naše dodávky jsou včetně kompletního servisu (od zaměření, přes dodávku a montáž, až po záruční a ...

Společnost CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. se zaměřuje na technologie vstřikování plastů, forem a nástrojů. Provozujeme vlastní nástrojárnu a vstřikovnu plastů, nabízíme konstrukce, výrobu a aplikace horkých systémů na vstřikování plastů. Jsme schopni zajistit komplexní řešení forem od konstrukčního návrhu formy po dodávku kompletního nástroje i ...

Prodej: - rostlinné pelety - slámové pelety - pelety ze sena - podestýlky pro koně

Služby, pěstování: -japonské topoly Dodávka, prodej: -palivové dříví

Malíř, natěrač: -stříkané tapety -úklid po malování -vnitřní omyvatelný mnohobarevný nástřik -pronájem pojízdného lešení -prodej barev za VC aj.

Prodej - palivové a krbové dřevo - ekopalivo. Provozovna: areál lihovaru ulice 5. května 347 588 32 Brtnice

Jiří Růžička se zaměřuje na pískování, zinkování, lakování a tryskání suchým ledem.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží, stavební materiál, bufet.

Výroba laminátů - ruční laminace - vakuové lití - 3D frézování - 3D tisk - CO2 laser - 3D modelování.

Prodej - palivové dřevo - krbové dřevo.

Bývalé Stavby silnic a železnic, a.s. Stavby: - silniční, silnice - železniční - dálniční - městské komunikace - skládky odpadů - inženýrské stavby - výroba, pokládka asfaltových obalovaných směsí - stavby a opravy letištních ploch - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod.

AW - Chem, s.r.o. se zaměřuje na prodej a distribuci chemických přípravků.

Blogas, s.r.o. se zaměřuje na výroba elektřiny a rozvod tepla.

Elektrárenské družstvo Smrčná se zaměřuje na výrobu a prodej elektrické energie.

Jan Krpálek se zaměřuje na prodej ekologického sena a pelet. Chová a prodává ovce, nabízí také další zemědělské služby.

Jiří Halák se zabývá výrobou kovových konstrukcí a kovodělných výrobků.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Truhlářství, podlahářství

Malířství, lakýrnictví, natěračství Zámečnictví, nástrojářství

Luboš Pavlas se zaměřuje na zpracování dřeva a výrobu dřevěných, proutěných a slaměných výrobků.