AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny LINDE -propan-butan -plynové spotřebiče -svářecí dráty -příslušenství ke svařování -svářečky TECHOSOL, TELWIN, TRIODYN -hadice k plynovým spotřebičům -nářadí-elektrické NAREX, URESS -stavební nářadí -ruční elektrické nářadí -svářecí technika Regionální zastoupení: ...

Prodej a dovoz přírodního kamene - různé variace a tvary. Realizace kamenických prací. Nabízíme: - zdicí kámen - nepravidelné obklady a dlažby - slapáky - valouny - solitery - kamenné stoly, lavičky a doplňky.

Výroba: - extrémně pevné díly z karbonu podle přání zákazníka. Naše více než 10-leté zkušenosti se promítají do každého vyrobeného dílu. Díky tomu odvádíme práci, na jejímž konci je každý díl mistrovsky vyroben i opracován. Známe dokonale materiál, se kterým pracujeme. Odlišujeme se od konkurence právě v tom, do jaké míry umíme ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiály.

Vstřikování a lisování plastů: -doplňky k plastovým oknům.

Dodávky: - energetických celků/energetické celky: - úsporná energetická opatření - měřící a regulační systémy AISYS, WinTherm, ASTROLIGHT.

PILA KUNOVICE. VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ, VÝROBA, DŘEVOVÝROBA: -řeziva 80% dubové -dřevené desky, desek -dřevěné fošny, fošen -sušené stolářské, truhlářské řezivo 8–12 %, dub, buk, javor, jasan, olše, smrk, třešeň, borovice, modřín -parketové přířezy, přířezů -vinohradnické sadařské sloupky, sloupků -hranoly, ...

Hlavním oborem společnosti Metalšrot Tlumačov a.s. je ekologická likvidace autovraků a technologických celků. Jsme také Vaším partnerem pro výkup železa, barevných kovů, provádíme recyklace odpadu a zabýváme se i následným prodejem upraveného kovošrotu, železného šrotu i barevných kovů. V lokalitě Zlín, Zlínský, Olomoucký kraj máme kromě ...

Stavební a obchodní společnost. Práce: - stavební, zednické - rekonstrukce - bytové jádra - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - fasády Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Sídlo: - Svárovec 921, Zlín-Malenovice 76302.

Velkoobchod, prodej: -Průmyslové umělé hmoty: -plastové desky, plasty na zastřešení, světlíky - LEXAN, MARLON, OWELLAN, ARLA -plastové kryty strojů - LEXAN, PLEXISKLO, AXPET, VIVAK, PENTAPRINT -zástěny do sprch POLYSTYROL -plasty na reklamu - PALFOAM, KOMATEX, AKYPLAC, AKYPRINT -technické plasty - folie DUROFOL, POLYNET, IZOFOL ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - nátěrové hmoty: - nitrocelulózové - polyuretanové - epoxidové - akrylátové - olejové - vodouředitelné - alkydové - laky - tmely - barvy - malířské a fasádní barvy - dekorativní omítky - zateplovací systémy - tónovací systém COLORLAK. Pobočka Bílovice 497, 687 12 - výroba.

Jsme Váš dodavatel uhlí a písku. Působíme na trhu již od roku 1996 a zabýváme se maloobchodem s tuhými palivy. Doménou naší společnosti je prodej tuhých paliv, tedy hnědého uhlí, hnědouhelných briket, černého uhlí, koksu a palivového dřeva. Našim zákazníkům nabízíme produkty významných uhelných společností jako je Severní energetická, OKD ...

Výroba, prodej štípaného palivového dřeva: - palivové dříví buk, habr, javor, dub. Doprava.

Lisovna plastů: -součástky pro automobilový a elektrotechnický průmysl.

Výroba z plastů: -vstřikování plastů s vlastním vývojem plastových dílů a vstřikovacích forem zejména pro automobilový a elektrotechnický průmysl. Vývoj a vstřikování plastových výlisků. Konstrukce, výroba: -formy -nástroje.

Výroba a prodej palivového dřeva. Doručovatelský servis - kurýrní služba - nákladní doprava do 3, 5 t.

Kamenictví, kameník, kamenické práce: - dovoz a zpracování žul, mramorů, onyxů a pískovců pro pomníkovou a stavební činnost - výroba pomníků jak pro kameníky, tak i pro vlastní zákazníky - prodej pomníkových doplňků Velkoobchod: -přírodní kámen (žula, mramor a pískovec)

Práce: -tesařské, tesařství -lesnické, lesnictví, lesník: -těžba, výsadba. Pilařská výroba: -impregnace dřeva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kulatina, dřevo.

Společnost SURMAT, s.r.o. Uherské Hradiště je prodejce hutního materiálu - dodá ocelové produkty, široký sortiment materiálu z nerezové oceli a hliníku i specifický materiál pro automobilový průmysl. Prodej: - hutní materiály: - plechy, trubky, profily - ocel, hliník, jekle, automotive - ohradové palety - kovové bedny. Odběr - ...

Pila. Prodej: - stavební řezivo. - sušené stolářské řezivo - palubky - obkladové, podlahové - palivové dříví - sypané, skládané.

Výroba, prodej: -formy pro plasty a kovy -lisovací nástroje a přípravky, přesné obráběné díly -odlitky ze slitin hliníku, mědi a ocelí: -přesné odlitky, vyráběné metodou vytavitelného modelu -tlakové, kokilové.

Stolařství, truhlářství. Truhlářské práce Výroba - dřevěná schodiště - lavice - okna - dveře, zárubně - ploty - schody, zábradlí.

Lakování dřeva i jiných materiálů: - provedení ve vysokém lesku, pololesku i matu.