AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej palivového a krbového dříví - bukové dřevo. Prodej překližky. -dovoz do vzdálenosti 30-40 km -Zlínský, Jihomoravský kraj -Uherské Hradiště, Kyjov, Veselí nad Moravou, Strážnice, Vracov, Bzenec.

Velkoobchod, prodej, eshop, e-shop: -podlahové krytiny -ubrusovina -koberce -syntetické usně -koženka, zdravotnické koženky -žíněnky -hrací molitanové kostky -plastový sedací nábytek vhodný pro mateřské školky -pelíšky pro domácí mazlíčky -sedací vaky, pytle -dětské hřiště, bazén pro kuličky -přebalovací podložky. Práce ...

Společnost KLIMONT GLOBAL s.r.o. je výrobce revizních dvířek v provedení protipožárním i nepožárním. Provádíme i povrchové úpravy kovů: - lakování, tryskání, komaxitování. Protipožární i nepožární revizní dvířka se používají: - do místností, instalačních šachet, sálů, chodeb či podhledů - jako přístup k nejrůznějším měřidlům, ...

Prodej uhlíkových a grafitových výrobků a technické keramiky.

Výroba, prodej, servis: -hydraulické válce. Prodej: -hutní materiál -motorové pily řetězové -sekačky na trávu -tlakové hadice na hydrauliku a pneumatiku -hydraulickkké prvky -chromované pístní tyče.

Vývoj, zakázková výroba, prodej: - plastové a kompozitní výrobky: - laminované plechy značky LAMINATED® - kompozitní materiál značky PLASTICMETAL® - profily z laminovaných plechů. Aplikace ve stavebnictví, textilním a spotřebním průmyslu. Sídlo: - Panská 25, Kunovice 68604.

Projekce, realizace zahrad. Údržba zahrad a sadové úpravy. Okrasná školka. Dřevovýroba: - kůly, příčky - popruhy na vyvazování - juta na obalování kmene stromu - dřevní štěpka. Internetový prodej sortimentu pro včelaře

Těžba: - písek - kamenivo. Činnost: - projektová - dodavatelská - obchodní - inženýrsko-investorská - softwarová. Realizace staveb na klíč.

Společnost UNIQUE Textiles, s.r.o. se sídlem v Holešově má provozovnu i ve Vsetíně. Zabývá se výrobou tkanin a pásů ze skleněných vláken a rovingu. Dále se specializujeme na technické textilie, tkané výztuže, kompositní materiály a netkané textilie. Naše firma disponuje kvalitními stroji k textilní výrobě tkanin a také navíjecím či odvíjecím ...

Tkalcovna UNIQUE Textiles, s.r.o. z regionu Kroměříž se zaměřuje na výrobu a prodej technických tkanin a výztuží především ze skleněného vlákna. Vyrábíme skelné tkaniny z příze, hybridní tkaniny, rovingové a skelné výztuže, pásky. Dodáváme i kombimateriály na přání zákazníka. Vyrábí se vpichováním různých typů tkanin ve 2-3 vrstvách. Od roku ...

Dřevovýroba. Pilařská výroba. Zpracování dřeva - pila. Výroba řeziva. Pořez dřeva.

Dřevovýroba, zakázková výroba: - vybavení pro školky (stoly, židle, regálové systémy, dřevěné hračky) - dřevěné dárkové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamní předměty - nábytkové díly.

Výkup: - kovový odpad: - barevné kovy - bronz, hliník - železo - elektronický šrot: - telefonní ústředny, tištěné spoje, kabely, konektory. Prodej: - bronz do sléváren ˇ- cínové, červené a hliníkové bronzi polotovary (pouzdra, tyče, OK aj) z bronzu, mosazi a mědi.

Firma CarbonMax zpracovává uhlíkové, aramidové a skelné vlákna využívané v automobilovém, leteckém a lodním průmyslu. Prodej, eshop: -pohledový uhlík /aramid - uhlík -připravené pro nástřik barvou.

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty PHM -vysoce kvalitní závodní 102 oktanový benzín. Výroba, velkoobchod: -závodní benziny ETS. Vydavatelství: -motoristický magazín RALLY http://rally.alitron.cz.

Distribuce, prodej: -pohonné hmoty Čerpací stanice. Vydavatelství: -motoristický magazín RALLY

Prodáváme: - střešní krytiny Kob, Alukryt, Ruukki, Onduline, Lindab, Blach Stal, Tondach, Bramac, KM Beta, Mediterran -plechové tabule a svitky Pz, Al, Cu, TiNz -trapézové plechy -klempířské výrobky -střešní okna Fakro a Velux -střešní fólie a příslušenství -tepelné izolace. Provádíme montáž střešních krytin, klempířských prvků a ...

Kamenosochařství: - kamenické a kamenosochařské práce. Přímý dovozce žulových a mramorových desek s moderním strojovým vybavením. Výrobce tvarovaných i jednoduchých pomníků, okrasných parapetů, kuchyňských linek, krbových desek, schodišť, parapetů... Gravírování fotografií na žulu. Pískování do žuly, mramoru.

Firma Pipemont se sídlem v Otrokovicích nedaleko Zlína se zaměřuje na komplexní realizaci energetických celků pro velké průmyslové společnosti v regionu Zlínský kraj. Dodáváme a montujeme výměníkové předávací stanice, průmyslové rozvody, horkovodní a teplovodní rozvody, parovody, kotelny. Další naše aktivity se týkají projektování v ...

Chytrá chemie. Výroba, prodej: - stavební chemie - čistící, odmašťovací prostředky - chemické přípravky pro úklidové firmy a průmysl - hydroizolační materiály pro stavebnictví.

Autorizovaný zástupce firmy CHEM-TREND (KLÜBER CHEMIE), Bomix, OKS pro ČR a SR. Prodej, velkoobchod, distribuce, servis, poradenství: -prostředky čistící, separační, mazací, konzervační, antikorozní pro plastikářský průmysl pro vstřikovací a vytlačovací stroje.

Výroba, výrobce, šití: - opláštění, plachty - látkové, nepromokavé kryty - plachty na stánky, přístřešky - sportovní tašky, batohy na míru - automotive (textilní inserty, multibagy, opláštění palet).

Obrábění na CNC strojích. Výroba přesných obráběných dílů.

Vývoj, výroba, prodej: -epoxidová lepidla -epoxidové laminační pryskyřice -licí pryskyřice -čalounická lepidla SABA -pultruzní kompozitové profily (GRP** profily)-uhlík, kevlar. -sendvičové panely (kompozitové, hliníkové)

Firma EMOZ, spol. s.r.o. nabízí elektromontážní služby, výrobu rozvaděčů a projektování elektrických zařízení. Nabízíme: - elektroinstalací silnoproudu i slaboproudu - výroby rozváděčů - kompenzace jalové energie - montáže hromosvodů - přípojky na veřejné sítě - venkovní osvětlení - projekční práce - revize.