AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Společnost Puidukoda CZ s.r.o. působí v oblasti velko- a maloobchodního prodeje a výroby palubek, teras, podlah, fasád a hoblovaného zboží ze sibiřského modřínu a severského smrku a borovice. Firma Puidukoda CZ s.r.o. se rovněž zabývá povrchovými nátěry a speciálními úpravami dřeva. V sortimentu firmy naleznete toto zboží: Obklady - smrkový ...

Společnost Plastor s.r.o. působí v oblasti PUR-polyuretanové chemie se zaměřením na vývoj, výroba a prodej polyuretanů - polyuretanové systémy, desky, pěny, elastomery, adheziva, pojiva. Klientelu máme po celé ČR, sídlíme v okrese Zlín. Jsme držitelé certifikátu ČSN ISO 9001:2001. Dvousložkové polyuretanové systémy: - měkké pěnové systémy ...

Zpracování a povrchové úpravy: - nerezových materiálů - nerezových dílů do stavebnictví, domácností, obchodů, nemocnic a průmyslových objektů. - kombinace nerezu se sklem, dřevem, kamenem. Zakázková výroba - kompaktní celky, atypické výrobky. Sídlo: - Braunerova 563/7, Praha 8 18000.

Vodní elektrárna, energetika. Výroba, rozvod, dodávka: -elektřina.

Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic na Zlínsku působí již řadu let jako přímý dovozce a velkoobchod širokého sortimentů zboží se zaměřením na zahradu, domácnost a kutily. Dodáváme vybavení a produkty na zahradu, dílnu, volný čas, ale i pro profesionální výkon povolání. Jsme výhradní dovozci farmářské zahradní a komunální ...

Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář, se sídlem v Uherském Brodě, je dovozce a velkoobchodní prodejce balkánské ruly do ČR. Jde o přírodní kámen, možnosti jeho využití jsou široké. Na prodej je lámaný, štípaný přírodní kámen na dlažby, obklady i valouny a monolity. Z balkánské ruly také vyrábíme kamenné obklady, dlažby. Naše ceny jsou ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - profi štětce - válečky - držáky na váleček - montérky a pracovní kalhoty. Maloobchod, prodej: -kartáčnické výrobky -lepidla -tmely -malířské a natěračské potřeby.

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 Návrh, výroba, dodávka: -Al odlitky vysoké kvality -přesné hliníkové odlitky metodou vytavitelného modelu -pro průmysl letecký, elektrotechnický -obory medicínské, strojírenské -výroba voskových modelů podle vaší dokumentace i vaší konstrukce.

Dodávky truhlářského řeziva, stavebního dřeva, hoblovaných bukových polotovarů, štípaného palivového dřeva a dřevěných briket.

Bioplynová stanice Žitín - výroba zelené energie.

Prodej palivového dřeva Prodej lesních talířových fréz UOT - naorávačů. Drcení klestu a potěžebních zbytků, náletových dřevin. Odstraňování a oklešťování stromoví . Shrnování klestu. Naorávání lesní talířovou frézou. Přibližování dřeva. Strojní vyžínání. Srovnávání pozemků a stavenišť v regionu Zlínský kraj.

Maloobchod, prodej: -výrobky Svitap J.H.J. spol. s r.o. a Fatra a.s.: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE**, PP**, PS** (obaly, pytle)

Firma ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž-Zlínský kraj provozuje eshop kde najdete nejširší výběr ochranných pracovních pomůcek OPP, pracovní oděvy, obuv a další sortiment jako čistící a dezinfekční prostředky, sortiment hygieny, nářadí, technické materiály, potřeby pro domácnost, zahradu, obalové materiály i kancelářské potřeby nebo bytový textil. ...

Služby: - vstřikování plastů - lisovna plastů

Internetový prodej dřevoobráběcích strojů, KDR dřevoobráběcích strojů, nástrojů, lepidel, barev, lesní techniky, dřevomateriálů a vzduchotechniky.

Prodej, e-shop - aerosoly, technická chemie - průmyslová lepidla - průmyslové spreje - omašťovaše - čističe.

Výroba, prodej, dodávka, servis, instalace: -magnetické systémy -separátory, oddělovače kovů -magnety -NdFeB, AlNiCo, SmCo magnety. Vyrábíme magnetické separátory pro separaci kovů ze sypkých nebo tekutých materiálů. Separátory mají širokou škálu uplatnění v různých průmyslových odvětvích. Prodáváme silné neodymové magnety i feritové ...

Výroba a prodej tažených drátů a výrobků z nich.

Výroba a montáž střešních vazníků. Pokrývačské práce. Ploché i šikmé střechy rodinných domů a průmyslových objektů, a to včetně kompletních klempířských prací. Klempířské práce: - opravy plechových střech - oplechování oken, dveří, komínů, parapetů apod.

Realizace: - luxusní dekorativní stěrky a podlahy. Prodej: - doplňkového materiálu k podlahám a stěnám. Míchací centrum.

Společnost AGROTECH, spol. s r. o. se zabývá smíšenou zemědělskou výrobou, to znamená, že vedle práce na poli se zabývá i chovem zvířat. Hospodaříme zhruba 1280 ha zemědělské půdy v pěti katastrálních územích. Jedná se o území obcí Poličná, Branky, Choryně, Lhota a Juřinka. 1045 ha je půdy orné, zbytek jsou trvalé travní porosty. V rámci ...

Velkoobchod, prodej: -barvy ve spreji -technické, konzervační a multifunkční spreje -ochranné nástřiky -antikorozní, mazací, čistící, konzervační prostředky -opravárenské tmely -lepidla, silikony -autokosmetika.

Distribuce, velkoobchod, maloobchod, obchodní servis, prodej: - těsnící materiály, těsnicí elementy, související doplňkový sortiment strojírenského průmyslu - O kroužky, gufera, manžety - kombinovaná těsnění - šňůry, ucpávky, průchodky - technické pryže, gumy, desky, pásky, role - vodící pásky - těsnící profily - plastové těsnění - ...