Odlitky, vyráběné ve slévárnách pomocí slévání, mají uplatnění v metalurgii a strojírenském průmyslu. Odlitky se slévají z šedé, tvárné a hematitové litiny. Díky použití žáruvzdorných, otěruvzdorných a legovaných materiálů jsou odlitky chemicky stálé.

Slévárna Pilana Hulín, spol. s r.o. - zakázková výroba odlitků
Slévárna Pilana Hulín je zakázková slévárna, která vyrábí odlitky z ocelí a litiny. Odlitky splňují nejvyšší standardy jakosti, pevnosti a odolnosti. Pro optimalizaci procesu lití využívá společnost moderní software simulace lití MAGMA. Výrobky mají uplatnění v různých odvětvích průmyslu, jako je papírenský, potravinářský, strojírenský, ...
Slévárna Pilana Hulín, spol. s r.o. - zakázková výroba odlitků
Slévárna, výroba: -technologie gravitačního lití do pískových forem využívá dva způsoby formování, ruční a strojní -ruční formování je vhodné pro odlitky větších rozměrů, vyšší hmotnosti a pro tvarově složitější odlitky -strojní formování zabezpečuje vyšší produktivitu práce, větší přesnost při odlévání a mimo jiné i ...

Slévárna neželezných (barevných) kovů: - výroba neželezných kovů.

Služby, zprostředkování, export, vývoz: -v oboru slévárenství: -odlitky z oceli, šedé litiny a tvárné litiny -volné a zápustkové výkovky -svařence. Práce: -strojní opracování -montáže. Výroba a přejímka: -kompletní obráběcí stroje.

Výroba: -odlitky a ingoty -díly lodí a výkovky -montované celky -ocelové konstrukce a stavby -energetická zařízení,petrochemie -engineering -ocelárna a slévárna -kovárna -těžká mechanika -mostárna -ohýbárna trubek -energetické strojírenství -finální dodávky.

Slévárna. Výroba : - tlakové odlitky z AL slitin - kokilové odlitky z AL slitin Lití do pískových forem z AL a CU slitin.

Distribuční firma, dovoz surovin a technologií pro slévárny, kovárny, lahvárenský průmysl. Zastoupení firem: -ACHESON grafitová i bezgrafitová mazadla, postřiky pro tlakové a kokilové lití hliníku a neželezných kovů, pro kovárny oceli a neželezných kovů, pro tažení drátů a profilů z hliníku a neželezných kovů, mazadla na sklářské formy -SAVEWAY ...

Výroba: -hliníkové a ocelové odlitky -formy, kokily, jaderníky.

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE. Metalurgie: - hutnictví - barevné kovy - slévárenství a suroviny.

Prodej: - výkovky - výlisky - odlitky. Obrábění na CNC strojích. Slévárenství.

Slévárna hliníku a zinku: -tlakové lití hliníku do hmotnosti 850g do kovových forem. Úpravy odlitků: -ruční apretury odlitků -pískování -obrábění na CNC -práškové lakování. Vybavenost - lisy: -vertikální 100-250t uzavírací síly (us), práce na lisech -horizontální 100-160t us -vibrační omílání odlitků.

Tlakové odlévání hliníkových slitin (slévárenství).

Slévárna hliníku -výroba odlitků z AL slitin -gravitační lití do kokil -tlakové lití Al slitin do forem -opracování Al slitin na CNC centrech -opracování rotačních Al dílů na CNC soustruhu

Výroba: - brzdové špalíky - závaží pro traktorový průmysl - elektromechanické zvedáky od 5 do 100 tun - polohovadlo o nosnosti 16 tun - vlečný vrátek NV - 3 Střední i generální opravy všech zařízení, jakož i dodávky náhradních dílů. Průřez výrobků zakázkové výroby: - točny a hříže pro kolejová vozidla - technologické konstrukce ...

Služby: -slévárna -strojírna -obrábění kovů -svařečské práce -odlitky ze šedé litiny -odlitky z tvárné litiny.

Pasířství a slévárna specializovaná na výrobu: - dveřní a balkónové kliky - okenní i rozvorové okenní kliky - soupravy: koule + kliky + štítky - eurokliky dle vašich představ - obrtlíky.

Výroba, kooperace ve výrobě odlévané díly, obrábění. -odlitky, odlitek ze slitiny hliníku -odlitky ze slitin mědi -odlitky z olova -odlitky jiné slitiny -modelová zařízení Zajišťujeme: -komplexní dodávka součástek, součástky -náhradní díly na bázi odlitků z oceli slitin i barevných kovů v sériích i jednotlivé kusy. Poradenství při ...

Kovovýroba a zámečnictví. Výroba, montáž a oprava: - schody, vrata, mříže, oplocení - bezpečnostní kování - ústřední topení - kovové doplňky bytů, skladů, prodejny (police a regály). Prodej: - hutní materiál.

Slévárna barevných kovů. Výroba: -odlitky z hliníkových slitin.

Poradenství v oboru: -slévárenská technologie. Výroba: -modely, odlitky a navazující opracování stejně tak jako profesionální zpracování předaných objednávek.

Hutní zpracování surového železa, oceli a feroslitin. Výroba zvedacího a dopravního zařízení. Výroba elektrických rozvodných a spínacích zařízení.