Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
PROFISTAV Litomyšl, a.s. je významnou stavební společností již od roku 1992. Realizují generální dodávky staveb.

Práce: -elektro:VN, NN, slaboproud, automatizace -regulace, měření -revize vysokého napění, nízkého napětí -dřevovýroba -kovovýroba -obnovitelné zdroje energie, FVE, bioplynové stanice -solární ohřev -stavební práce -projekční činnost.

Pila Vranovice vám nabízí kvalitní řezivo pro vaše stavební a stolařské projekty. Naše pila je vybavena moderní technologií a zkušeným personálem. Můžeme vám dodat: - Zakázkové řezivo podle vašich požadavků a rozměrů. Nabízíme různé druhy dřeva, jako je smrk, buk, dub, třešeň nebo jasan. - Stavební a stopařské řezivo pro vazby, krovy, ...

Výroba, prodej: -destilovaná voda -lisování umělých hmot -náhradní díly pro výtahy -elektromotory -termosety -termoplasty. Pořez kulatiny. Zemědělská výroba. Vlčatín: -tel.568878194.

Obchodní společnost Správa a údržba silnic Zlínska, s.r.o. provádí kompletní realizace a opravy místních, účelových komunikací, chodníků, parkovišť, přístupových cest i odstavných ploch. Dále provádí frézování vozovky a pokládku asfaltu, asfaltového betonu finišerem a také strojní zametání a zimní údržbu komunikací a ploch. Realizujeme ...

Prodej, pořez: -truhlářské řezivo -jednoduchý pořez, dvojitý pořez -prkna, hranoly -střešní latě -fošny -ploty -kulacené hrany -plotovky -dřevěné brikety -palivové dřevo -palubka klasik -sušené řeziva -podlahovky

VIPSTONE.CZ - kamenné obklady pro váš dům, byt nebo kancelář. Provozujeme internetový obchod s rozsáhlou nabídkou kamenných obkladů z betonu, sádry nebo keramzitu. Nabízíme také obklady z přírodního kamene. Spolupracujeme s výrobci Stegu, Incana, Vaspo, Luminta, Magicrete, Wallstone, Wildstone a Cerrad. Nabízíme objemové slevy ke každému nákupu a ...

Prodej, maloobchod: -uhelná paliva hnědá kostka hnědý ořech kostkoořech brikety černouhelné kaly černé uhlí koks.

Pila. Prodej: -90% řezivo pro stavební účely -stavební smrk (kapované) -hraněné řezivo -impregnace řeziva máčecí technologií -těžební práce a přibližování dřeva -doprava dřeva -truhlářské smrk, borovice, modřín, dub, olše. Výkup: -kulatina jehličnatá – smrk, borovice v třídě A, B, C, v omezené míře D.

Naše firma se zabývá truhlářskými a tesařskými pracemi. Vyrábíme dřevěný nábytek, zahradní nábytek, zahradní domky, krovy a pergoly. Truhlářské práce: - dřevěný nábytek - zahradní nábytek - zahradní domky - pergoly - krovy. Dřevařská výroba.

STAPPA mix Brno, spol. s r.o. provozuje betonárku se zaměřením na prodej betonu, betonové směsí, písku a kamene s možností zajištění dopravy.

Uhelná paliva B+B Prodej: -bílinské hnědé uhlí -uhlí -brikety -palivo -písek -štěrk, sypké materiály.

Autodoprava - nákladní vnitrostátní - do 5t Výroba - dřevěné výrobky Tesařské práce Klempířské práce Střešní krytiny - pokrývačské práce

Prodáváme stavební řezivo, dřevo, hranoly, prkna, fošny, latě, vazby, krovy, palubky, lišty, překližky, spárovky, barvy, OSB, GSB, DTD desky, palivové dříví, zahradní nábytek, zahradní terasy Bangkirai, plotovky a další. Zajišťujeme impregnaci dřeva. Sídlo: -Jaromírova 80/51, - Prah 2 Nusle, 128 00.

Pila. Pořez dřeva. Dřevařský materiál, řezivo.

Prodej přírodního kamene s vodorovným povrchem. Dodávka obklad, dlažeb a zdiva. Firma také zajišťuje zemní a výkopové práce.

Pila: - pořez kulatiny

Sklad kameniva, štěrku, písku, suti, kůry. Rozvoz stavebního materiálu. Výkopové a zemní práce bagrem, terénní úpravy.

Veškeré zemní a výkopové práce, demolice. Odvoz a uložení sutě, zeminy, betonu, terénní úpravy, autodoprava. Nákladní a kontejnerová doprava, velkoobjemové přesuny zeminy, kameniva a jiné. Prodej písku, štěrku. Strojní pokládka krajnic.

Výroba, práce: -zakázková výroba zábradlí, atypická madla, točitá schodiště -samonosné schody, obklady betonové schody -nábytek: dýhovaný, masivní -vchodové a interiérové dveře: dýha + masiv. Nejpreferovanější naší výrobou jsou subdodávky pro kovářské provozy jako madla všech tvarů 2D, 3D, 4D, dle požadavků zákazníků. Při těchto pracech ...

Společnost SEFEKORA a.s. se věnuje hornické činnosti a distribuci ocelových důlních výztuží Liberty Ostrava a.s. na polský trh.