Pily nabízejí stavební řezivo jako hranolky, hranoly, fošny, prkna, střešní latě, hoblovaná prkna, prismovaná prkna a další řezivo pro stavbu pergol, přístřešků nebo krovů. Využijte suché dřevo jako palivo ve formě palivového dřeva.

Jan Sečkař - zpracování dřeva a lesnické práce
Pila Jan Sečkař se zabývá zpracováním dřeva a výrobou kvalitního stavebního a truhlářského řeziva. V našem sortimentu naleznete impregnované akátové a dubové kůly pro majitele sadů, vinic a chovatele dobytka či desky, fošny, latě, plotovky a spárovky. Poskytujeme i služby v oboru lesnictví a těžby. Zlikvidujeme klest, postavíme oplocenky.
Jan Sečkař - zpracování dřeva a lesnické práce
Obchodní činnost: -výkup a prodej surového dřeva (smrk, borovice) -prodej stavebního a truhlářského řeziva. Pilařská výroba: -prodej paliva a pilin.

Výroba: -stroje na tužky -dřevěné výrobky -pilařská výroba.

Prodej: -sádrokartonové systémy-Lafarge, KNAUF -tepelné a akustické izolace -plovoucí podlahy -podhledy z minerálních kazet -dřevařské materiály pro truhláře, podlaháře, stavebníky a kutily -dřevotřískové desky -laminované DTD -OSB desky -spárovky, palubky -kuchyňské pracovní desky -parapety -profilové lišty ap. - ...

Nabízíme řezivo a střešní latě, OSB desky, palubky a produkty na ochranu dřeva. Dále vyrábíme řezivo určené pro obalový průmysl a palivové dřevo.

Maloobchod, prodej: -borové palubky -podlahovky, plotovky, lišty. Služby: -pila -zpracování dřeva -broušení kotoučových a katrových pil*, hoblovacích a sekacích nožů.

Služby: -pila -pilařská výroba -výroba palet, atypické a na zakázku -altány -pořez dřeva -pořez kulatiny -fošny -hranoly -prkna osámovaná, neosámovaná -krovy z vlastního dřeva.

Služby: -pila -řezání, montáž krovů -palety EURO i jednocestné -prkna smrk, borovice -střešní latě různých délek -stavební hranolky.

Pilařská výroba: -sušené řezivo -vazby krovů -prodej stavebního a truhlářského řeziva.

Služby: -pila -zakázková výroba řeziva -nákup a prodej dřeva a řeziva -výroba palet a podlážek -výroba stavebního řeziva -doprava řeziva.

Služby: -truhlářské práce -stavební truhlářství. -tesařské práce -zemní práce traktorbagr Pila: -Ratibořice - Občiny u Ratibořských Hor -pořez dřeva ve mzdě -prodej řeziva, hranoly, fošny, prkna, latě, sušené truhlářské řezivo, palivové odřezky, piliny -výroba a montáž krovů -lešenové podlážky -palety ...

Služby: -zpracování dřeva -truhlářské práce -pila -přepravní palety.

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

Pila: -řezivo -hranoly, fošny, latě, prkna -krovy včetně montáže a položení střešní krytiny -paletové přířezy dle dohody -truhlářské řezivo -smrk, borovice, modřín, buk, dub -pořez kulatiny -pořez vlastní kulatiny -výkup kulatiny -smrk, modřín, borovice -vlastní odvoz -vlastní manipulace -šalovací prvky ...

Výroba, prodej: -řezivo BOR, SM stavební BOR, SM truhlářské SMtesařské -štěpky -piliny -pořez kulatiny.

Pila: -dřevovýroba -pilařská výroba -prodej -stavební a truhlářské řezivo.

Služby: -lesnické služby -pilařská výroba -prodej řeziva.

Pila. Výroba: -pilařská -impregnace dřeva -dřevěné obaly -palety, bedny.

Služby: -pila -dřevařská výroba -impregnace dřeva.

Služby: -pořez dřeva na katru z vlastní hmoty. Zakázková výroba, prodej: -prkna a fošny -hranoly -krokve a střešní latě -krovy -podlahové palubky. Maloobchod, prodej: -obkladové palubky.

Pila: -krovy, hranoly, fošny -latě, prkna, plaňky -dřevěné zahrádky. Prodej: -stavební řezivo.

Služby: -pořez dřeva na katru+pásové pily -zpracování dřeva -pro stavebníky krovy, latě, stavební řezivo. Zakázková výroba, prodej, montáž: -dřevostavby -zahradní domky -chaty -pergoly -zahradní nábytek.

Služby: -stavební práce -zemní práce CAT 428 -nákladní doprava -pořez kulatiny -práce truhlářské, zednické a sklenářské -zámečnické práce.

Stavební práce: -tesařské -pokrývačské -kompletní střechy. Pila: -zpracování dřeva -zahradní domky, chaty, pergoly.

Lesnická a dřevozpracující činnost: -těžba, přibližování, odvoz dřeva -pěstební práce -výkup a prodej surového dřeva -pilařská výroba-krovy.

Prodej - truhlářské a stavební řezivo Zpracování - kulatina - řezivo Pořez - borová a smrková kulatina Prodej - palivové dřevo - palivové a rašelinové brikety - pilinové brikety Lesnictví