Pily nabízejí stavební řezivo jako hranolky, hranoly, fošny, prkna, střešní latě, hoblovaná prkna, prismovaná prkna a další řezivo pro stavbu pergol, přístřešků nebo krovů. Využijte suché dřevo jako palivo ve formě palivového dřeva.

Jan Sečkař - zpracování dřeva a lesnické práce
Pila Jan Sečkař se zabývá zpracováním dřeva a výrobou kvalitního stavebního a truhlářského řeziva. V našem sortimentu naleznete impregnované akátové a dubové kůly pro majitele sadů, vinic a chovatele dobytka či desky, fošny, latě, plotovky a spárovky. Poskytujeme i služby v oboru lesnictví a těžby. Zlikvidujeme klest, postavíme oplocenky.
Jan Sečkař - zpracování dřeva a lesnické práce
Výroba, prodej, výkup: - dřevěné palety EUR - dřevěné pelety - brikety.

V+V stolařství Stolařství-pila: -výkup a pořez kulatiny. Výroba a prodej: -pilařské výrobky -výroba nábytku -geodetické kolíky.

Pila. Výroba: -pilařská. Prodej, pořez: -dřevo, řezivo.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - pořez kulatiny - opracování řeziva - výroba obalů - dřevěné výrobky pro dům a zahradu Nákup, prodej: - řezivo a kulatina.

Zpracování, nákup a prodej dřevní hmoty. Těžba, přibližování, odvoz: - dříví, dřevo. Autodoprava.

Pila: - pořez dřeva - řezání kulatina.

Dřevovýroba, výroba, prodej: - dřevo. Pila, pořez: - dřeva, kulatiny.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní doprava - autojeřáb. Práce: - jeřábnické - autojeřábnické. Pila, katr: - pořez dřevo - zpracování dřeva.

Pilařská výroba - řezivo pro střešní konstrukce - řezivo pro truhlářskou výrobu Truhlářské práce Zakázková výroba - kancelářské stoly Zakázková výroba - skříňové sestavy Lesnictví

Prodej - palivové dřevo Výroba - palivové dřevo

Prodej - řezivo Výroba - dřevěná eurookna - dveře

Prodej - plotovky - palubky - podlahovky E - shop - ekopanely - pěnové sklo - hliněné omítky - izolace - plotovky - palubky - podlahovky Prodej - izolace Prodej - ekopanely - pěnové sklo - hliněné omítky

Prodej - dřevo Výroba - dřevo

Výroba - falešné trámy Výroba - nábytek z masivu, lamina a umělé hmoty - vestavěné skříně - šatny - obývací pokoje - výklopné a klasické - kuchyně - kanceláře - nábytek do ordinací - dveře, schody z masivu - kazetové stropy - falešné trámy Výroba - kuchyně Výroba - ...

Prodej - pilařské výrobky

Prodej - pilařské výrobky - řezivo Výroba - brikety Tesařské práce Truhlářské práce Prodej - paliva

Dřevovýroba Výroba - městský mobiliář Výroba - nábytek