Kámen je moderním okrasným doplňkem, ale i oblíbeným stavebním materiálem. Mezi ozdobné kamenivo lze řadit mramor, vápenec, žulu, kvarcit, břidlici a mnoho dalších. Nejpoužívanějšími stavebními materiály z kamene je naopak štěrk, kamenná drť a písek.

Společnost VANTO Natural Stones se specializuje na prodej kamenů, kamenných dlažeb, obrubníků a solitérů z kamene. Prodej: - kamenná drť, kačírek, valouny - kusové kameny - solitéry a artefakty vytvořené z kamenů - kamenné dlažby, obklady - obkladové desky - šlapáky - zdicí kameny, dlažební kostky - neviditelné obrubníky.

Činnost: - kamenictví - pomníky, hroby - import přírodního kamene z asijských a evropských zemích - obklady, dlažby - výroba schodů, obložení krbů, kuchyňských pracovních desek, parapetů

Naše společnost UNIGRANIT Písek a.s. se zabývá opracováním přírodního kamene a stavebnictvím. Kamenická divize: - opracovávání přírodního kamene - zpracování žuly, mramoru, pískovce - kamenické práce. Výroba, prodej: - pomníkové díly - dlažby, obklady - schody, parapety - venkovní sokly a fasády - kuchyňské a koupelnové ...

Podlahářské práce, pokládka - kamenný koberec.

Prodej přírodního štípaného pískovce.

Stavebniny. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiály: -střešní krytiny -izolační materiály -obklady,dlažby -zdící materiály,cihly -cement -vápno -maltové směsi -omítkové směsi.

Obkladačské práce - pokládka dlažby. - realizace zámkových dlažeb. Další činnost - výstavba zděných plotů, brankových a bránových sloupků - výstavba zahradních domků a pergol - zednické a bourací práce.

Dovoz: - přírodní kámen Skinrock

Import, dovoz, velkoobchod, maloobchod a prodej: -dlažba, dlažby -obklad, obklady -obkladové pásy -valouny -dekorační kameny, kámen -pytlované kameny -drťe, štěrky -šlapáky -kámen na zdění -solitéry -zahradní architektura -spárovací hmota -mulčovací kůra, zahradní substráty.

Těžba, úprava, doprava, prodej: - štěrkopísek - kamenivo - 0-2, 0/4, 4/8, 8/16 a 16/32.

Lom, kamenolom Soutěsky: - kámen - drcené kamenivo - čedič

Skladovanie Vedenie účtovníctva Vykonávanie odťahovej služby Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Poskytovanie služieb v lesníctve a poľovníctve Sprostredkovanie obchodu v rozsahu voľnej živnosti Úprava nerastov, dobývanie rašeliny a bahna a ich úprava Podnikanie v oblasti nakladania s iným ako nebezpečným odpadom Činnosť podnikateľských, ...

Prodejna kamenictví. Pomníky z kamene, dlažby. Sochy, pískovcová dlažba, obklady, parapety. Zpracování přírodního kamene - žula, mramor, pískovec.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 50tdoprava - písek - drtě - kámen - štěrk - štěrkodrtě - žulové kostky - kačírky Prodej - písek - drtě - kámen - štěrk - štěrkodrtě - žulové kostky - ...