Kámen je moderním okrasným doplňkem, ale i oblíbeným stavebním materiálem. Mezi ozdobné kamenivo lze řadit mramor, vápenec, žulu, kvarcit, břidlici a mnoho dalších. Nejpoužívanějšími stavebními materiály z kamene je naopak štěrk, kamenná drť a písek.

Firma Kameny Opava obchoduje hlavně s okrasnými kameny a sypkým stavebním materiálem. Prodává jen kvalitní materiál, kde patří písek, štěrk a kamenná drť, takže uspokojí nejenom zákazníky přímo z Opavy ale také z okolí Hlučína a Ostravy.

Znovuotevřený hlubinný břidlicový důl se zabývá těžbou a dále zpracováním břidlice formátované a neformátované do interiéru i exteriéru.

Výroba: - dlažby z kamene, - gabiony, - kamenné obklady zdí, - výstavba kamenných zídek, stěn, plotů apod.

Firma LOSERT spol. s. r. o. se zabývá prodejem kompletního sortimentu sypkých stavebních materiálů, paliv, stavebnin, okrasných a stavebních štěrků, písků, lomového kamene, černého a hnědého uhlí. Všechen sortiment nabízí s rozvozem až domů s možností zaplacení kartou. Můžete si vybrat z těchto materiálu: - štěrk - písek - filtrační a ...

Prodej, dodávka, poradenství: - břidlicová střešní krytina značky TROPPA - výrobky, produkty z přírodního kamene - ušlechtilý dekorační kámen (obklady, dlažby, kamenné obklady značky HARTTA, mozaiky, bazénové dlažby) - stavební kámen (flagmatová dlažba, schody, zábradlí, dlažební kostky, patníky, obrubníky) - výroba a opracování kamene ...

SILNICE.CZ s. r. o. je ryze česká stavební firma, která provádí výstavbu a recyklaci komunikací. Kromě výstavby komunikací poskytujeme výstavbu parkovišť, opravy silničních výtluků a stavbu inženýrských sítí. Zaměřuje se rovněž na výrobu asfaltových emulzí a pokládku asfaltu, opravy svodidel, krajnic, vpustí. Naše stavební firma Vám poskytne ...

Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu, briket – volně ložených i pytlovaných, dále prodej štěrku, písku a kamení. Osobní kontrola zákazníka při nakládce uhlí a kontrola hmotnosti na cejchované váze je u nás samozřejmostí. další služby – skládání uhlí, pronájem kontejnerů, autodopravu a půjčovnu vozíku.

Prodej kvalitních surovin jako je hnědé a černé uhlí (i balené), koks, brikety, kamenivo, štěrk a písek Pronájem kontejneru – suťového i velkoobjemového, zapůjčení vozíku a nářadí i autodopravu.

Činnost: - recyklace a ukládání inertních odpadů - rekultivace Prodej: - kamenivo

Kamenolom. Těžba, výroba, prodej: - kámen - drcené kamenivo.

Těžba, výroba a prodej kvalitního drceného kameniva pro betonárky, obalovny asfaltových směsí, silniční a inženýrské stavby a regulaci vodních toků.

Prodej: - produkty z přírodního i umělého kamene, dřeva - obklady, dlažby - okrasné štěrky - lícové cihly Služby: - výstavba rodinných domů - obkladačské práce

Prodej: - strusky, struska, uhlí - zásypového kameniva, zásypové kamenivo. Autodoprava: - nákladní silniční doprava - TATRA, LIAZ. Zemní práce.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiál - zdící materiály (cihly, pórobeton, betonové tvarovky) - maltové a omítkové směsi (cement, betonový potěr) - zateplovací systém, tmely, lepidla - sádrokarton - komínové systémy - izolace, lepenky (polystyrén) - střešní krytiny, střešní okna - obklady, dlažby, betonová dlažba ...

Stavebniny, velkoobchod, maloobchod, prodej: -sypký materiál, cihly, běžný stavební materiál, dveře, okna, cement, obklady, dlažby, malta, vápno. Pobočka: -Bohumínská 404/14, 733 01 Karviná -tel./fax: 596 311 061.

Kamenosochařství: - zhotovení pomníků z přírodního, umělého kamene - zhotovení nápisů do opaxitových desek včetně montáže. Řemeslnické práce: - kamenické, kameník - pomníky a nápisy do opaxitu.

Břidlicový důl. Zpracování břidlice na obklady, dlažby, velkoformátové desky, stavební doplňky, střešní krytina, zahradní doplňky. Maloobchod, velkoobchod: - břidlice.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - železářské potřeby, hutní materiál, nářadí, domácí potřeby - stavebniny, stavební materiál - barvy, laky, tmely, lepidla. Dřevoprodej. Půjčovna strojů a nářadí. Pneuservis. Centrum bezpečné jízdy - akreditované školící středisko řidičů a středisko bezpečné jízdy.