Kámen je moderním okrasným doplňkem, ale i oblíbeným stavebním materiálem. Mezi ozdobné kamenivo lze řadit mramor, vápenec, žulu, kvarcit, břidlici a mnoho dalších. Nejpoužívanějšími stavebními materiály z kamene je naopak štěrk, kamenná drť a písek.

Zpracování - přírodní kámen Výroba - obklady - sokly Montáž - kamenné sokly a obklady

Prodej - šterk Stavební práce

Stavební firma. Stavba,výstavba. Práce: -komplexní stavební -stavební zámečnictví,zámečnické, zámečník: -kovová okna,dveře,schodiště,zábradlí, vrata,ploty,mříže. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiál,stavebniny. Provozovna: -Bílovice 475,68712 tel.:572587353.

Dodávka - přírodní ohebný pískovec pro interiér i exteriér Výroba - krby Výroba - kuchyňské desky Výroba - bytové dekorační předměty z přírodního ohebného pískovce

Pila: -pořez dřeva. Výroba,prodej: -stavební řezivo: -fošny,prkna,desky,hranoly,střešní laty -palivové řezivo.

Zpracování přírodního kamene. Maloobchod,prodej: -mramor -žula -pískovec -výrobky z betonu: -zámková dlažba -vymývaný beton -obrubníky -žlaby -španělská keramika ROCERSA: -obklady -dlažby.

Výroba: -zámková dlažba -zatravňovací dlažba -obrubníky -obklady z umělého kamene (umělé kameny)-z pískovce (pískovec) -ostatní cementové zboží Maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební materiály.

Oceňování majetku pro - věci nemovité, - nehmotný majetek, - podnik Provozování střelnic a výuka a výcvik ve střelbě se zbraní -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Stavební firma - tel.:577116888. Stavba, výstava, realizace: -stavby na klíč -komplexní stavební práce. Realizace, výměna: -plastová okna (nová technologie v okeních profilech) tel.: 608665506 mail: info@fiberglass.cz . Sídlo: -Napajedla, Třída Tomáše Bati 1152. Pobočka: -FATRAN, Napajedla, Podzámčí 757 Maloobchod, ...

Výroba, prodej, servis: -pilové kotouče -pilové pásy na kov -SK kotouče na kov a neželezné kovy -frikční pilové kotouče.