Písek a štěrk patří mezi základní stavební materiály. Odborníci nabízí služby, které zahrnují prodej písku a štěrku, jejich odvoz na místo stavby, likvidaci suti, frakci štěrků a písků a ukládku zeminy, dále i prodej kameniva a jiných zásypových materiálů.

Nabízí: - uhlí skládání pásem - paliva - písek - stavebniny. Uhelné sklady.

Kontejnerová doprava Nákladní autodoprava Prodej - písek Prodej - uhlí (černé a hnědé) - uhelné brikety Zemní práce

Plně automatická počítačem řízená betonárka. Výroba, prodej a rozvoz betonových: - směsí - písků - drtí. Zhotovení základů a desek k rodinným domům, zhotovení hrubých staveb rodinných domů. Zemní práce: Rypadlo/nakladač JCB 1CX a JCB 4CX - k dispozici lžíce 30, 45 a 60 cm - hodinová sazba: 500 Kč a 650, - Kč + DPH - doprava na ...

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Stavebniny. - střešní krytina BRAMAC, KM BETA, TONDACH - stavební systémy KNAUF - zdící materiály YTONG, POROTHERM - spojovací materiály BERNER - střešní okna VELUX, FAKRO Zajišťujeme: - odvoz materiálu na místo určení - pokrývačské a klempířské práce - montáž sádrokartonu. - zateplení budov

Obchod s uhlím. Prodej: -uhlí -štěrk -písek.

Těžba a prodej: - kamene - písku - štěrku.

Prodej: - netříděné, tříděné a trávníkové zeminy - prodej betonového a asfaltového recyklátu - prodej štěrku, písku a kamene

Prodej, doprava: -paliva -uhlí -písky.

Výroba a dodávka: -vápenopískovcové cihly -plné a děrované -bílé i barevné -štípané obkladové pásky -zvláštní formáty -překlady. Vlastnosti: -vysoká pevnost -mrazuvzdornost -výborná zvuková izolace.

Prodej: - stavební materiál - písek, kamenivo - autodoprava.

Prodej veškerého stavebního materiálu a nářadí.

RS-Servis, Kladno - likvidace sutí, odpadů komunálních i ostatních (kategorie D), recyklace skla, středočeský region. Prodej a odvoz: -písek -štěrk -kačírek -drť pod zámkovou dlažbu.

Činnost: - stavby na klíč - pokládka dlažby - sádrokartonářské práce - nákladní autodoprava - výroba a doprava betonu. Maloobchod, prodej: - stavebniny - prodej uhlí a paliv.

Práce: - zednické, - pokrývačské, - klempířské, - tesařské, - bagrování. Prodej: - písek, - štěrk, - kačírek.

Prodej: -veškerý stavební materiál od základu po střechu. Služby: -dovoz materiálů na místo včetně složení hydraulickou rukou. Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů -kamion -třístranný sklápěč 26tun.

Služby: - autodoprava vnitrostátní - zemní práce - prodej písek, kamenivo - opravy nákladních vozů.

Prodej: -drcené kamenivo, drtě -štěrky pro silniční účely. Sušárna, sušení: -dřevo. Lom kameniva.

Pískovna. Těžba a prodej: -kopaný písek.

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Prodej: - paliv - písků - štěrků. Mezinárodní, vnitrostátní a kontejnerovou autodoprava. Pronájem kontejnerů. Fakturační adresa: Kolínská 358 Chvaletice

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.