IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Prodej: -sazenice lesních a okrasných dřevin -výrobky ze slámy a ozdobného chvoje. Služby: -pilařská výroba -práce v lesnictví.

Hrubá kamenická výroba: -dlažební kostky -haklíky -obrubníky -lomový kámen.

Výroba, prodej: -laminátové podlahy -dřevěné podlahy -dýhované podlahy -přírodní linoleum a korek -obkladové panely -dveře -garnýže, nástěnné tapety -podkladový materiál, lišty -přechodové lišty a schodové profily -dřevěné brikety -zahradní nábytek -terasová prkna a dřevěná dlažba -přírodní kámen -dlažby a obklady ...

Výroba: -žáruvzdorné výstelky ze sibralové rohože. Opravy vyzdívek kotlů.

Obhospodařování lesa. Zpracování, prodej: - dřevo Pěstování sadebního materiálu.

Výroba, prodej: -pohonné hmoty -extra lehký a lehký topný olej -uhlí, písky -nákladní doprava -likvidace a přeprava odpadů -provozování ČS.

Pila. Výroba: -dřevařská -stavební řezivo -krovy -tesařská -palety. Doprava: -nákladní -přeprava dřeva.

Obchodní činnost: -výkup a prodej surového dřeva (smrk, borovice) -prodej stavebního a truhlářského řeziva. Pilařská výroba: -prodej paliva a pilin.

Maloobchod, prodej: -uhlí -dříví -písky -štěrky -rašelina.

Služby: -prodej uhlí -šití potahů na zahradní houpačky.

Výroba: -stroje na tužky -dřevěné výrobky -pilařská výroba.

Maloobchod, prodej: -minerály-drahé kameny -šperky z drahokamů a drahých kamenů -dárkové zboží z orientu. Služby: -astrologické poradenství -horoskopy.

Prodej: -sádrokartonové systémy-Lafarge, KNAUF -tepelné a akustické izolace -plovoucí podlahy -podhledy z minerálních kazet -dřevařské materiály pro truhláře, podlaháře, stavebníky a kutily -dřevotřískové desky -laminované DTD -OSB desky -spárovky, palubky -kuchyňské pracovní desky -parapety -profilové lišty ap. - ...

Nabízíme řezivo a střešní latě, OSB desky, palubky a produkty na ochranu dřeva. Dále vyrábíme řezivo určené pro obalový průmysl a palivové dřevo.

Prodej,rozvoz: -hnědé uhlí -Most,Ledvice -černé uhlí,koks,brikety -Ostrava Skládání uhlí do sklepa za 80,-Kč. Prodejny: -392 01 Roudná -tel.:381520056 -394 94 Černovice -tel.:565436943. Truhlárna: -392 01 Krátošice -tel.:381592203.

Výrobky z přírodního kamene: -pomníkové díly, doplňky-mísy, vázy, svítilny -dlažby, dlažební kostky, obklady, schody -zahradní architektura.

Těžba a zpracování: -vepická žula -velenovská žula. Dovoz a zpracování: -přírodní kámen -bianco sardo -giallo veneziano -multicolor red -nero africa impala -nero assoluto -olive green -paradiso -rosa beta -serizzo -vizag blue. Výroba: -masivní prvky pro venkovní použití -ostění, dlažby, obklady, dlažební ...

Výroba, prodej: -umělý kámen -ploty vč.výplní -plynové a elektrické skříně -krby -vázy -obklady. Recyklovaný plast: -plotovky -obrubníky -zatravňovací dlažba.

Maloobchod, prodej: -borové palubky -podlahovky, plotovky, lišty. Služby: -pila -zpracování dřeva -broušení kotoučových a katrových pil*, hoblovacích a sekacích nožů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny -zdící materiály -obvodové zdivo -příčkovky -porobeton -keramické stropy -keramické překlady -suché maltové směsi -malty pro zdění -tepelně izolační malty a omítky -zateplovací systémy -sanace, renovace -speciální malty -omítky vnější, vnitřní -těsnící ...

Služby: -pila -pilařská výroba -výroba palet, atypické a na zakázku -altány -pořez dřeva -pořez kulatiny -fošny -hranoly -prkna osámovaná, neosámovaná -krovy z vlastního dřeva.

Služby: -pila -řezání, montáž krovů -palety EURO i jednocestné -prkna smrk, borovice -střešní latě různých délek -stavební hranolky.

Nákup: -dřevo-jehličnaté a listnaté -dřevěné brikety -koks, uhlí. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo -paliva, koks, uhlí, dřevo -dřevěné brikety -dřevěné třísky -palety.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Pilařská výroba: -sušené řezivo -vazby krovů -prodej stavebního a truhlářského řeziva.