IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Prodejna kamenictví. Pomníky z kamene, dlažby. Sochy, pískovcová dlažba, obklady, parapety. Zpracování přírodního kamene - žula, mramor, pískovec.

Kontajnerová doprava. Odvoz suti, zeminy, komunálního odpadu, odvoz stavebního odpadu. Prodej: -stavebního materiálu, písek, štěrk, přírodního kamene, drcený kámen, palivové dřevo, uhlí.

Pila Ratíškovice. Výroba řeziva: -střešní konstrukce -hranoly -desky -pergoly -impregnace. Prodej: -palivové dříví a štěpky -obchod se surovým dřívím a řezivem.

Pila. Výroba: -stavební řeziva, trámy, střešní latě, vazby na krovy -jednorázové palety, -pelety z pilin

Pila, výroba, prodej: - stavební řezivo - palivové krbové dříví, dřevo - vazníky Prodej: - uhlí - koks - stavební písek

Zemní práce včetně těžby a přepravy materiálu těžkou stavební technikou.

Výroba, prodej: - průmyslová, laboratorní, technická keramika s použitím materiálu OXAL - vysoká tvrdost, mechanická pevnost, izolační schopnost, chemická odolnost, nevodivost.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: -nástroje pro doly, lomy, stavebnictví a slévárenství -výhradní prodejce firmy SANDVIK (nástroje pro pneumatické a elektrické ruční nářadí -pneumatické nářadí Permon Křivoklát -nářadí pro sbíjecí, bourací, vrtací a ponorná kladiva -příslušenství pneumatického nářadí (oškrty, dláta, vrtací tyče, vrtací ...

Stavební firma: - vodohospodářské stavby, - zemní práce, - výstavba opěrných zdí z lomového kamene - kladení zámkových dlažeb - dlažby z lomového kamene Prodej: - písek, kamenivo, lomový kámen.

Pila, dřevovýroba: -prodej, pořez řeziva, řezivo -prodej hranoly, hranolů všechny rozměry do maximální délky 12metrů -prkna, prkno do tloušťka 25, 28, 30mm -fošny, fošna tloušťka 34, 40, 50, 60 mm -střešní latě-30/50 délky 4, 5 metrů -řezání, pořez kulatiny. Palivo, impregnace, hoblování: -prodej palivové dřevo, dříví v balících 4m ...

Výroba žárovzdorných keramických materiálů; vtokové soustavy pro slévárny a ocelárny; tvarový a netvarový sortiment; klasické a nízkocementové žárobetony a prefabrikáty; žárovzdorné izolační materiály pro metalurgii; cementárny, energetiku, chemický, keramický a sklářský průmysl; stavebnictví

Prodej: -brikety se skvělou výhřevností -okrasné kameny do zahrad. Služby: -kamionová doprava -drink''n''drive doprava v Brně.

Činnost: - energetická skupina zahrnující více než 50 podniků z oblasti těžby uhlí, výroby tepla a elektřiny z klasických i obnovitelných zdrojů včetně distribuce těchto energií, stejně jako obchodu s elektřinou, plynem, respektive jejich dodávky koncovým zákazníkům a v neposlední řadě ze segmentu plynárenství

Výstavba a montáž- nízkoenergetické domy(stavby), dřevostavby na klíč (dřevostavby sz, dřevostavby www), dřevěné domy, zahradní domky, sruby(srubové stavby), dřevěné rekreační chaty a chatky, úsporné stavby, montované rodinné domy, Stavba se zaměřením na nízkorozpočtové domy, ekonomické bydlení, pasivní domy. Rychlá výstavba i v zimním období, ...

Dceřinná společnost FA Sun Chemical Aktiengesellschaft. Zprostředkování obchodu: -paliva -rudy, kovy a technické chemikálie.

Komplexní dodávky interiérů – nábytek na míru. Projekce, výroba, prodej, montáž, rekonstrukce: -vybavení interiérů, nábytek kancelářský, školní, lékařský, pro sport i kulturu nábytek, banky -truhlářské výrobky z masivního dřeva, z dýhovaných dílců, laminodesek - vestavěné skříně - atypický nábytek - truhlářství - zakázková ...

Velkoobchod, pilařská výroba: -pořez kulatiny -výroba přířezů -prodej veškerého řeziva -sušení řeziva -pořez na jemnořezných pilách NEVA -tepelná úprava dřeva -termopec -termodříví.

Těžba a prodej štěrku. Těžba a prodej písku, štěrkopísku, kameniny a zeminy. Provozovna: -69604 Svatobořice

Zabýváme se prodejem a zpracováním přírodního kamene v mnoha variantách a provedeních s různými povrchovými úpravami. Jedná se o žulu, mramor, travertin, onyx, pískovec, břidlice, porfýr či kvarcit. Nabízíme široké spektrum výrobků z přírodního kamene: dlažby, obklady, kuchyňské pracovní desky, koupelnové desky, onyxové stěny, schody, ...

Velkoobchod přírodního obkladového kamene.

Maloobchod, prodej, dodávka, distribuce: přírodní kámen na dlažby a obklady do exteriérů a interérů -pískovce -břidlice -kvarcity -vápence. Práce: -obkladačské, kamenické -zpracování kamene. Realizace: -exteriéry -interiéry.