IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Výroba a prodej drceného kameniva. Na základě Vaší poptávky zašleme nabídku našich výrobků. Dále nabízíme drcené kamenivo i z našeho druhého provozu - kamenolomu Polnička. Nářadí a nástroje nabízíme na e-shopu: www.naradi-brno.cz. Kamenná prodejna se nachází v Hradčanech u Tišnova. Široká nabídka půjčovny malé mechanizace. Naše služby jsou ...

Společnost Smětal s.r.o. se sídlem v Bystrovanech u Olomouce se zaměřuje na kontejnerovou dopravu a nakládáním s odpady včetně recyklace stavební suti, pro kterou využívá vlastní recyklační centrum. Kontejnery si můžete vybrat ze tří základních typů dle vaší potřeby. Také vám rádi zajistíme prodej písku a štěrku. Mezi naši další činnost také patří ...

Zemní práce bagrem - 5 tun na gumových pásech a kolovým nakladačem 4 tuny Sekání trávy strojem, čištění toků, opravy komunikací uskladnění sutí, nakládání s odpady přeprava kontejnerů 4 tuny prodej štěrků, písků, betonářských štěrkopísků manipulace dřeva na skladě vlasrní areál v Javorníku poblíž vlakového nádraží

Moderní stavební povrchy: - kamenné koberce. - sportovní povrchy Zahradní architektura a návrhy zahrad. Dětská hřiště- dřevěný prvky a mobiliář z akátového dřeva

Prodej přírodního a umělého kamene: - obklady a dlažby - pískovec - vápenec - břidlice - žula - mramor - adezit - opuka - porfyr. Prodej umělého kamene: - skála - břidlice - pískovec - cihlovka - travertin.

Prodej žáruvzdorných materiálů do zemí bývalé Jugoslávie - šamot, žárobetony, keramické vlny, moduly, šňůry, kotvy, papír a další

Prodáváme stavební materiál, betonové výrobky, izolace, sádrokartony, hutní materiál, kamenivo, písky. Dopravu zajišťujeme auty s hydraulickou rukou.

Pilařská výroba, prodej - stavební řezivo - krovy, trámy, hranoly, fošny, latě, prkna.

Vývoj, výroba a prodej: - ocelové kontejnery - speciální výměnné nástavby na nákladní automobily - ocelové konstrukce. Pilařská výroba: - prodej stavebního řeziva - prodej truhlářského řeziva po dohodě.

Stavební společnost, stavby na klíč. Prodej: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, prodej, zpracování: - bukové řezivo, hranoly.

Zemní práce a úpravy terénů. Autodoprava sypkých materiálů. Prodej štěrku, uložení zemin.

Výroba, montáž: - příhradové vazníky se styčníkovou deskou. Práce: - pokrývačské - klempířské. Pila: - pořez kulatiny - stavební řezivo - truhlářské řezivo.

- prodej stavebních materiálů - prodej písků a kameniva - vnitrostátní kamionová doprava - vytěžování sklápěcích vozidel - zajištění stavebních strojů a techniky - stavební činnost - nákladní doprava

Pila, pilařská výroba. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební dřevo: -hranoly, střešní latě, prkna, krovy -sušené stolařské řezivo -palubky -palivové dřevo. Stolárna.

Pobočka. Pila, pořez dříví. Výroba: - sušené řezivo - stavební, palivové dřevo.

Suché a kryté sklady. Nekupujte vodu, kupujte kvalitní tuhá paliva. VO a MO prodej: - hnědé uhlí (volně ložené i balené) - uhelné brikety REKORD - černé uhlí (volně ložené i balené) - palivové dříví - dřevěné brikety - dřevěné pelety.

Velkoobchod: - průmyslová kamenná sůl - sůl na posypy komunikací - solné bloky.

Stavební práce: - větrání domů - rekuperace. Prodej: - stavební materiál - sanační přísady - kotvící a upevňovací technika - spojovací materiál : - distanční lišty a prvky pro betonáře - prvky pro dřevokonstrukce.

Prodej: - pevná paliva - dřevěné brikety - uhelné brikety - slunečnicové brikety - pytlované uhlí, koks - uhlí - hnědý a černý ekohrášek - pelety - palivo do automatických kotlů - dřevěné pelety a dřevo.

Zahradnictví: -ovocné a okrasné stromy a keře -květinové vazby -balkonové květiny. Služby: -údržba zeleně. Těžba a prodej: -drcené kamenivo.

Výroba: - přírodní vápenec, jehož barva a chemické složení jsou dány výchozí surovinou lokality Skalka Měrotín, který je vyráběn jemně mletý a velmi jemně mletý, popř. tříděný a dodávaný v uváděných třídách podle ČSN 72 1217. Naše mleté vápence se používají v následujících odvětvích: - odsiřování - stavby silnic - gumárenský, plastikářský a ...

Prodej: - paliva - uhlí. - prodej písků a štěrků. Nákladní doprava.

Kontejnerová doprava. Prodej: - písek, štěrk, namíchaný beton, dřevo. Demolice a vyklízení objektů. Nákladní vozidla. Doprava s hydraulickou rukou. Nosnost 8t.

Pilařská výroba Impregnace dřeva. Hoblování. Výroba: - veškerého stavebního řeziva - altány, pergoly - palety a přepravní bedny.

Kamenolom. Výrobky lze použít do betonu, pro silniční stavby, pod zámkovou dlažbu.