IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Dřevovýroba: - řezivo, přířezy - dřevěné polotovary pro výrobu nábytku a hraček - nábytek - palivové brikety. Prodej: - sušené řezivo. Pila: - zpracování kulatiny. Prodej hutního materiálu.

Zpracování kamene. Provádění zemních prací.

Pila, pořez dřeva Prodej: - dřevěné konstrukce střech - truhlářské řezivo - desky, trámky - střešní latě - palety.

Dodávka: - přírodní kámen pro interiéry a exteriéry. Montáže: - dlažby, obklady, obrubníky.

Výroba: - řezivo max.délka 12 m - dřevěné krovy - půdní vestavby - pergoly. Práce: - tesařské - pořez kulatiny max.průměr 65 cm na katru RP 65.

Prodej: - palivové dřevo a brikety - topení (kotle, krby, vložky).

Uhelné sklady. Prodej: -uhlí.

Výroba, prodej, výkup: - dřevěné palety EUR - dřevěné pelety - brikety.

Prodej: - pevná paliva (uhlí, brikety, koks) - palivové dříví do krbu - dřevěné brikety - dřevěné uhlí - stavebniny (stavební materiál, písek) - zemní práce bagrem (bourací, výkopové) - nákladní autodoprava.

Doprava, rozvoz, prodej: - uhlí: - suché, kvalitní, hnědé Ledvické uhlí z Dolu Bílina - Ořech 1, Ořech 2, Kostka a Koks.

Uhelné sklady. Prodej: - palivo, topivo - uhlí - koks - palivové dříví.

Prodej: - pevná paliva - dřevěné brikety. Centrála: - Leštinská 978/34, Zábřeh, tel. 583 411 069.

V+V stolařství Stolařství-pila: -výkup a pořez kulatiny. Výroba a prodej: -pilařské výrobky -výroba nábytku -geodetické kolíky.

Pila. Výroba: -pilařská. Prodej, pořez: -dřevo, řezivo.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - pořez kulatiny - opracování řeziva - výroba obalů - dřevěné výrobky pro dům a zahradu Nákup, prodej: - řezivo a kulatina.

Zpracování, nákup a prodej dřevní hmoty. Těžba, přibližování, odvoz: - dříví, dřevo. Autodoprava.

Prodej: - tuhá paliva - stavební materiál.

Kamenné stavby. Návrh, výstavba: -originální zahradní prvky a doplňky (kamenné prvky, rožně, udírny, okrasné zídky, schodiště, krby). Použitý materiál: - žula, pískovec, břidlice a jiný přírodní kámen.

Pila: - pořez dřeva - řezání kulatina.

Dřevovýroba, výroba, prodej: - dřevo. Pila, pořez: - dřeva, kulatiny.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní doprava - autojeřáb. Práce: - jeřábnické - autojeřábnické. Pila, katr: - pořez dřevo - zpracování dřeva.

Nákladní dopravapřeprava - sypké materiály Prodej - štěrkopísek

Dodávka - písek - štěrk Zemní práce

Pilařská výroba - řezivo pro střešní konstrukce - řezivo pro truhlářskou výrobu Truhlářské práce Zakázková výroba - kancelářské stoly Zakázková výroba - skříňové sestavy Lesnictví