IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Dřevařské výrobky: -stavební řezivo -palubky -plotovky -zábradlí -střešní latě.

Naše služby: - autodoprava - zemní práce - prodej paliva.

Práce: - zednické, - pokrývačské, - klempířské, - tesařské, - bagrování. Prodej: - písek, - štěrk, - kačírek.

mandant společnosti NWT a.s. pro země SNS a Ruské federace v oblasti obnovitelných zdrojů energie, těžební technika, ropné produkty, nanotechnologie, realitní služby

Nákup a prodej surového dřeva.

Dřevovýroba, pila. Výroba: -prkna -latě -hranoly -ploty, plotové dílce. Truhlářské práce.

Výroba a prodej: - grily na dřevěné uhlí i plyn.

Prodej: -veškerý stavební materiál od základu po střechu. Služby: -dovoz materiálů na místo včetně složení hydraulickou rukou. Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů -kamion -třístranný sklápěč 26tun.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -palubky a řezivo. Dřevoprodej: -palubky, OSB desky.

Služby: - autodoprava vnitrostátní - zemní práce - prodej písek, kamenivo - opravy nákladních vozů.

Prodej: -drcené kamenivo, drtě -štěrky pro silniční účely. Sušárna, sušení: -dřevo. Lom kameniva.

Pila. Výroba: -palety EURO -palety jednoúčelové atypické podle předlohy -dřevěné obaly. Prodej: -řezivo -palivové dříví -piliny.

Pískovna. Těžba a prodej: -kopaný písek.

Výroba a prodej: -ekologické palivo dřevěné uhlí.

Naše činnost: -prodej: hnědé a černé uhlí, uhelné německé briket (Heiz-profi a Rekord), dřevěné brikety, koks, štípané palivové a krbové dřevo - písky, kamenné drtě, balené zahradní substráty a volně ložená mulčovací kůra - rozvoz Multicar 4x4, Avia s dopravníkem, Iveco s dopravníkem. - skládání uhlí pásovým dopravníkem až do sklepa! - ...

Pila: -pořez -trámy. Sportovní rybolov, prodej ryb.

Prodej, nákup, těžba: - dřevo. Výroba: -palety -bedny -stavební řezivo.

Velkoobchod s přírodním kamenem: Prodáváme: - deskovinu - kompletní pomníky urnové - jedno - a dvojhroby - dlažby - obklady a zahradní architekturu.

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Výroba a prodej: - srubové domy - řezivo, stavební řezivo do délky 11m - dřevěné brikety. Řezivo, pořez kulatiny, sušení, výroba dřevěné dlažby

Prodej: - paliv - písků - štěrků. Mezinárodní, vnitrostátní a kontejnerovou autodoprava. Pronájem kontejnerů. Fakturační adresa: Kolínská 358 Chvaletice