IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Prodej: - přírodní kameny - kamenné solitery do zahrad

Nákladní doprava Prodej - písek Zemní a výkopové práce

Stavba, výstavba: -bytové stavby -občanské stavby -komerční stavby -průmyslové stavby -rekonstrukce Prodej, maloobchod: -stavebniny -zdící materiály -střešní krytiny -stavební chemie -okna, dveře -izolační materiály Prodej, rozvoz: -písek -drť -štěrk -uhlí -brikety

Těžba, úprava: -žáruvzdorné jílovce (lupek).

Výroba, prodej: - stavební řezivo - kulatina - krovy - zahradní nábytek.

Technologie úpravy nerostných surovin: - uhlí - komunální odpad.

Stavební práce: -zděné i dřevěné stavby -stavby na klíč -rekonstrukce -tesařství -klempířství a pokrývačství -zednictví -izolace Zelená úsporám. Pořez a prodej: -dřevo

Prodej: produkty - uhlí, brikety, štěrky, písky a palivové dříví nákladní automobilová doprava

Suroviny a technologie pro : -keramiku, technickou keramiku, porcelán, speciální keramiku -plasty -metalurgii -papírenské výrobky(baryt, křída, mastek, slída, vápenec) -stavební chemie a barvy: -titanová běloba -nátěry s bariérovými plnivy -omítkoviny a štěrky -samonivelační podlahy -náhrada azbestu -zlepšení tixotropních ...

AZEPRA - zemní a demoliční práce, recyklace stavebních sutí, prodej písků, štěrků, recyklátů a štěpků.Drcení a štěpkování dřevní hmoty, pronájem kontejnerů Avie.Zemědělská výroba.

Výroba a prodej: -stavební řezivo všeho druhu po dohodě až do délky 12m -impregnace řeziva Katritem -krovy -fošny -prkna -latě -plotovky.

Dovoz a zpracování přírodního a umělého kamene: - žula - mramor - pískovec - onyx - travertin - břidlice - opláštění budov - dlažby a obklady - kuchyňské pracovní desky - koupelnové desky - bary a barové desky - krby a krbové římsy - schody a schodiště - stoly a stolky - parapety - hroby - pomníky - grilovací kameny STONEFIRE.

Činnost: -lesnická činnost -pilařská výroba -dřevovýroba -stavební řezivo, krovy -tesařské práce -broušení kotoučů.

Pila: - zpracování jehličnaté a listnaté kulatiny, pilařská výroba se zaměřením na vazby a řezivo na zakázku. Sortiment: - hranoly - do profilu 70x70cm, délky 12m, případně 15m - fošny, prkna, střešní latě - standartních a atypických rozměrů - pořez ve mzdě - do průměru 100cm - truhlářské řezivo - přířezy - palivové dřevo

KH Stone s.r.o. - Prodej kamene, leštěných oblázků, valounů, kamenné dlažby a obkladů z kamene. Pokládáme jezírkové fólie a geotextilie. Kámen do jezírek. Prodej dlažby z pálené hlíny - terakota. Kamenné mozaiky z oblázků, vzory koberců na Vaší zahradě. Vápenec, křemenec.

Prodej hnojiv a agrochemikálií. Prodej uhlí a písku. Těžba a prodej bílého dolomitického vápence. Tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava.

Prodej - truhlářské řezivo Výroba - řezivo - stavební - hoblování - impregnace - sušení - plotovky Pořez vlastní kulatiny Prodej - palivové dřevo