IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Prodej, zpracování: -zakázková dřevovýroba a zpracování dřeva -stavební řezivo, velkoobchd s řezivem, řezivo, trámy, krovy, střešní latě, -truhlářské řezivo, eurohranoly, dřevo, akát, šindel, -spárovka, altán, pergola, paraván, lázeňský sud, dřevěné výrobky, garážové stání, -ploty, plotovky, dětské pískoviště, psí bouda, -zahradní ...

Maloobchod, prodej: - uhlí.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Truhlářství, podlahářství

- - nákladní autodopravaodvoz - sypké materiály - cukrovky - řepky - osiva - obalované směsi - písky - zboží na paletách Vnitrostátní vytěžování - spedice Jeřábnické práce (14-28t) Prodej - sypké materiály (písek, štěrk, drtě, ...) Zemní práce pomocí nakladače a ...

Maloobchod: -hnědé a černé uhlí, brikety, koks -spojovací materiál -balené brikety (dřevěné, rašelinové, uhelné) -dřevo (metrové, štípané) -hnojiva -krmné směsi -chemické postřiky.

Prodej - řezivo - krovy Výroba - řezivo - krovy Výroba - europalety

Výroba, prodej: -Sušičky biomasa, biomasy -pelety z biomasy. Sídlo firmy: Zrzavého 4852/68, Jihlava. Provozovna: -průmyslový areál, Střítež u Jihlavy.

Pila. Prodej: -střešní a stavební latě, prkna, fošny, -hranoly pro střešní konstrukce, -palubky a podlahovky, -dřevěné brikety.

Družstvo. Pozemní a inženýrské stavitelství. Těžba a úprava kamene.

Prodej - truhlářské řezivo

Výroba, služby: - pila - palubky - palivové dřevo - kotle na peletky - prkna - lisované výrobky - hranoly - pelety.

Pila. Výroba: -vazba na objednávku, pořez kulatiny -prodej brambor -prasat. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství).

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Ostatní inženýrské činnosti a související technické poradenství j. n. Dobývání kamene pro výtvarné nebo stavební účely, vápence, sádrovce, křídy a břidlice Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství Technické zkoušky a analýzy Ostatní odborné, vědecké a technické činnosti

- - dřevovýroba - stavební řezivo trámy, latě, fošny, prkna

Autodoprava: -vnitrostátní, -mezinárodní. Prodej: -písek. Služby: -výměna provozních kapalin -nákladní vozidla, -osobní vozidla.

Pila. Prodej, pořez: -dřevo -trámky, desky -piliny.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Malířství a natěračství poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Zednictví Truhlářství, podlahářství -provádění stavebních prací ve výškách pomocí horolezecké techniky -Lesnictví, těžba dřeva -přípravné práce pro stavby -specializované stavební ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Pila. Výroba tesařských konstrukcí.

komplexní pilařská výroba, pořez kulatiny, prodej řeziva, výroba stavebního a průmyslového řeziva.

Internetový prodej stavebního materiálu. Nabízíme parobrzdy, pojistné hydroizolace, spojovací materiál, difúzní folie, difúzky, parotěsky, parotěsy, fólie, lepidla, lepící pásky. Nabízíme značku Siga, Klima (Clima).