IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Společnost T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady má nejširší sortiment uhelných paliv na Třebíčsku. Vyberete si u nás uhlí, koks, dřevěné brikety i palivové dřevo. Navštívit také můžete sklady v Jaroměřicích nad Rokytnou nebo v Krahulově. Třebíčské uhelné sklady - sortiment: Uhelná paliva volně ložená - hnědé uhlí (kostka, ořech, ...

Těžba, zpracovní, prodej: -pískovec -žula

Stavební společnost - bytová výstavba - opravy památkově chráněných objektů a historických budov - zednické práce - tesařské práce - truhlářské práce - zámečnické práce. Stavebniny, prodej stavebního materiálu - cement - písky, kamenivo - izolační materiál - střešní krytina - stavební chemie - sádrokarton.

Činnost: - pořez kulatiny mobilním katrem. Prodej: - stavební řezivo - palivové dřevo.

Pila - pořez dřeva a kulatiny mobilním katrem

Pila Obrataň - výroba dřevěných obalových materiálů, palet - výroba stavebního řeziva.

Prodej, maloobchod: -nábytkové úchytky -hliníkové rámečky -dekorativní folie -truhlářské potřeby -nábytkové a stavební kování. -truhlářské řezivo

Kamenolom. Těžba: - kámen - granodiorit.

Kamenolom - těžba, výroba a prodej drceného kameniva - obalovny asfaltových směsí, silniční a inženýrské stavby, - kamenivo pro kolejová lože a regulaci vodních toků.

Služby, práce: -autodoprava -zemní práce -realizace staveb -prodej písku.

Obchodní činnost: - ocelové materiály - nerostné suroviny.

Činnost: - lom, kamenolom - těžba a zpracování kamene Kamenolom Panské Dubenky. Kamenictví.

Uhelné skaldy. Prodej - uhlí - uhelné a dřevěné brikety - palivové dřevo - písek - štěrk - prosívka.

Služby-řemeslo: -truhlářství. Výroba a prodej: -latění -palety -dřevěné obaly. Pořez dřeva.

UHELNÉ SKLADY PŘIBYSLAV. Prodej, služby: -uhlí - brikety -paliva a písku, písky labský a omítkový -autodoprava -přistavení kontejnerů na odpad.

Maloobchod: -palivové dřevo, -mulčovací kůra -mulčovací štěpka -okrasné samorosty do mulčoviště.

Truhlářství, výroba: -EUROOKEN -nábytek z masivu -stavebně truhlářská -zakázková výroba z masivu. Pila: -pořez kulatiny -prodej řeziva. Zámečnictví a kovovýroba. Autodoprava

Nerodia. Prodejní sklad solných produktů. Velkoobchod, prodej: - solné produkty - potravinářské soli - průmyslové soli - posypové soli pro údržbu silnic - krmné soli.

Výroba, prodej, export: -nábytkové dílce -komponenty pro výrobu dveří a zárubní -přesné nábytkářské přířezy z dřevotřískových a MDF* desek surových, laminovaných nebo dýhovaných -laminované dřevotřískové a MDF desky -desky povrchově upravené přírodní dýhou DTD*, MDF* desky a laťovky dýhované -dřevovláknité desky MDF* ...

Kamenolom. Sortiment: -drcené kamenivo -hrubé drcené kamenivo -směs drceného kameniva.

Štěrkovna, pískovna, kamenolom. Těžba, úprava, prodej: -štěrk -písek -štěrkopísek -kamenivo. Výrobky jsou certifikovány a použitelné ve všech oblastech stavebního průmyslu. Služby: -trh s kamenivem.