Černé a hnědé uhlí jsou tuhá paliva, jejichž výhodami je vysoký žár, rovnoměrné dlouhé hoření a nízký obsah síry. Topení v kotli pomocí uhlí je navíc ekonomicky výhodné. Palivo si můžete vyzvednout osobně nebo může být dovezeno až k vám domů.

Prodej: -uhlí -štěrk -písek. Prodej, výkup: -traktorů.

Služby: - prodej uhlí, písku, štěrku - pevné paliva - kostka, ořech, brikety - rovnané dřevo ze sušárny

Společnost T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady má nejširší sortiment uhelných paliv na Třebíčsku. Vyberete si u nás uhlí, koks, dřevěné brikety i palivové dřevo. Navštívit také můžete sklady v Jaroměřicích nad Rokytnou nebo v Krahulově. Třebíčské uhelné sklady - sortiment: Uhelná paliva volně ložená - hnědé uhlí (kostka, ořech, ...

Uhelné skaldy. Prodej - uhlí - uhelné a dřevěné brikety - palivové dřevo - písek - štěrk - prosívka.

UHELNÉ SKLADY PŘIBYSLAV. Prodej, služby: -uhlí - brikety -paliva a písku, písky labský a omítkový -autodoprava -přistavení kontejnerů na odpad.

Maloobchod, prodej: - uhlí.

Maloobchod: -hnědé a černé uhlí, brikety, koks -spojovací materiál -balené brikety (dřevěné, rašelinové, uhelné) -dřevo (metrové, štípané) -hnojiva -krmné směsi -chemické postřiky.

Výroba, prodej: -Sušičky biomasa, biomasy -pelety z biomasy. Sídlo firmy: Zrzavého 4852/68, Jihlava. Provozovna: -průmyslový areál, Střítež u Jihlavy.