Dodávky elektřiny a tepla pro různé technologické účely, ohřev vody anebo otop realizují teplárny. Teplárenství však zahrnuje i výrobu, prodej, montáž a servis dílčích zařízení umožňujících vytápění domácností, ale i komerčních či průmyslových objektů.

Teplárna. Výroba, rozvod, prodej: - tepelné energie. Tepelná energie nepodléhající licenci, realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW.

Správa krytů a úkrytů CO v Chomutově, - rozvod tepla - nákladní doprava - zemní práce - opravy motorových vozidel - pronájem stavebních strojů - činnosti v oblasti nemovitostí - projektování výměníkových stanic - topenářství - stavební činnost - montáž měřidel - organizační a ekonomické poradenství.

Technické služby. Zajištění: - svoz odpadu - čištění komunikací - veřejná zeleň - jednoduché stavební práce - dlažební práce - komunikace - výroba a rozvod tepla - provoz sportovních areálů a stadiónů. Pobočka: - Družstevní 1364, 75201 Kojetín I-Město, tel:581275005

Rozúčtování tepla a vody. Dodání a montáže poměrových měřidel EITN a RTN02. Dodávky a montáže bytových vodoměrů na teplou i studenou vodu. Měření a rozúčtování tepla kontakt: Mgr. Kateřina Gaidarusová, Ing. Roman Koutný, David Gaidarus

Projekce, montáž, dodávky: -topné a chladící systémy -měření a regulace. Dodávky tepla.

Výroba, rozvod tepla pro sídliště. Výroba tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW.

Tepelné hospodářství. Teplárenství, TUV - dodávka, výroba a rozvody: - tepelná energie. Správa bytového a nebytového fondu města. Správa majetku.

Výroba a prodej tepelné energie.

Výroba, dodávka: -teplo a teplá užitková voda. Pronájem: -bytových a nebytových prostor Montáž, oprava, servis: -vyhrazených elektrických zařízení Měření budov termokamerou a vyhodnocování energetické náročnosti.

Centrální zásobování teplem. Výroba, rozvod: - páry, pára - teplá voda, ohřev teplé vody.

Městská kotelna Bystřice. Provoz městské kotelny. Služby: - správa a údržba nemovitostí.

Dodávka: - tepelná energie - elektrická energie - voda.

Provoz a správa tepelného zařízení. Poradenství v teplárenství. Údržba a servis: - kotelny a tepelné zařízení. Komplexní realitní služby související se spravovanými objekty včetně poradenství.

Centrální zásobování teplem. Rozvod: - páry (pára, tepla) - teplá voda, ohřev teplé vody - centrální vytápění města.

Poradenství včetně zprostředkování služeb: - energie pro domácnosti, veškerý poradenský servis ohledně srovnání cen elektřiny, plynu - poradenský servis ohledně srovnání cen pojištění automobilů - finanční služby.

Projekce - tepelná technika Prodej a montáž - tepelná technika Servis - tepelná technika

Projektová kancelář PRO ústřední vytápění

Výroba, rozvod a prodej: - tepelná energie.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a ...

Poradenství - energetika Ekonomické a finanční poradenství Poskytuje - leasing

Projekční činnost: -návrh celkové koncepce vytápění -výpočet tepelných ztrát objektu. Maloobchod, velkoobchod: -podlahové vytápění Oreg Wecoflex.

Termovizní měření Poradenství - energie - zateplování - vyřízení dotací Zpracování - audity, průkazy

Výroba a dodávka - tepelná energie