Dodávky elektřiny a tepla pro různé technologické účely, ohřev vody anebo otop realizují teplárny. Teplárenství však zahrnuje i výrobu, prodej, montáž a servis dílčích zařízení umožňujících vytápění domácností, ale i komerčních či průmyslových objektů.

Závod Chropyně ČLEN KONCERNU AGROFERT. Výroba, rozvod, distribuce: -pára, páry. -teplá voda. -stlačený vzduch. Distribuce: -elektrická energie.

Výroba, rozvod: - teplo - tepelná energie

Služby: - údržba nemovitostí - dekontaminace nákupních vozíků - provoz a údržba kotelen

Činnost: - dodávka tepelné energie a teplé vody

Výstavba, realizace, provoz: - kotelny, kotelen - kogenerační jednotky - tepelná čerpadla.

Dodávka, prodej, servis - výstavba bioplynových stanic, teplovodů a technologií na využití tepla. - kogenerační jednotky. Kancelář, poštovní a doručovací adresa - Horní Bohušice 853, 582 91 Světlá nad Sázavou.

EWSA s.r.o. poskytuje výrobně-dodavatelské, montážní a svářečské služby v sektoru energetiky, teplárenství, plynárenství a chemickém průmyslu, se zaměřením na zabezpečování oborově-kvalifikovaných montážních profesí, výrobních a dodavatelských kapacit, koordinace a vedení stavby nebo realizace investiční a udržovací výstavby, včetně uvádění ...

Výroba, dodávka: - teplo, tepla - teplá užitková voda.

Výroba teplonosných kapalin - teplonosné a technické kapaliny - čerpání kapalin přímo do technologických systémů bez nutnosti další manipulace.

Činnost - výroba a dodávka tepla, teplé užitkové vody a elektrické energie pro ve městě Jičíně.

Vytápění průmyslových hal, skladových hal, sportovních hal, výrobních hal či dílen. Vytápění tmavými plynovými infrazářiči. Energeticky úsporné vytápění pro vysoké objekty.

Služby - poskytovatel energetických služeb - správa a provoz výměníkových stanic a kotelen na všechny druhy paliva - výroba a prodej tepla.

Služby: -projekce rekonstrukcí a výstavby otopných soustav bytových a nebytových objektů, kotelen a výměníkových stanic -regulace otopných soustav a to bytových a nebytových objektů, které jsou napojeny na centrální zásobování teplem, včetně blokových kotelen -instalace termostatických ventilů na otopná tělesa, ...

Dodávka, provoz: - nezávislé zdroje elektřiny a tepla.

Výroba, rozvod a prodej: -tepla, teplo -elektrická energie.

TOPINGAS s.r.o.: -kotelny do 50kW a nad 50kW -výměníkové stanice -vytápění průmyslových budov -vytápění rodinných domů a bytových jednotek -potrubní rozvody vzduchotechniky a chlazení, včetně technologie -průmyslové plynovody - STL, NTL -domovní plynovody -bazénové technologie -filtrace vody -ohřev teplé ...

Firma SEPLYKO spol. s r.o. vznikla v roce 1992 jako servisní partner pro výrobce plynových kotlů ORK a ORTAS. Rozšiřováním činností a vyškolením dalších zaměstnanců nyní zajišťujeme servis více než deseti výrobcům kotlů a výrobcům dalších komponentů v topenářské a plynařské oblasti. .

Výroba tepla. Rozvod tepla. Výroba elektřiny. Poradenství v energetice. Poradenství v oblasti obchodu, průmyslu a investic.

Rekonstrukce, opravy, dodávka a montáž - výměníky tepla -projekční navrhy - výměníky tepla - potrubí a její závěsy - tlumiče hluku pro teplárenské zařízení Dodávka a montáž - potrubí a její závěsy - tlumiče hluku pro teplárenské zařízení Rekonstrukce a opravy - potrubí a její závěsy Projekční návrhy, výroba, dodávka a montáž - ...

Prodej : - grafit Služby: - technické poradenství z oboru energetiky

Služby: - výroba a distribuce tepla - poradenství v oblasti životního prostředí - vybavení nemocnice, laboratoří