Dodávky elektřiny a tepla pro různé technologické účely, ohřev vody anebo otop realizují teplárny. Teplárenství však zahrnuje i výrobu, prodej, montáž a servis dílčích zařízení umožňujících vytápění domácností, ale i komerčních či průmyslových objektů.

Instalace, revize, opravy - zabezpečovací technika. Instalace společných antén a satelitů. Elektroinstalační práce - revize - elektromontáže silnoproudu. Měření a regulace tepla.

Výroba: -teplo -elektřina. Služby: -teplárna -vodoinstalatérské práce -topenářské práce -zámečnictví -kovoobrábění -technické služby -zprostředkovatelské služby v oboru.

Výroba, rozvod a prodej: -teplo a elektrická energie.

Výroba a rozvod: -tepelná energie: -pára (páry) -horká voda. Servis, poruchy - tel.: 577649240.

Teplárna: -tepelné hospodářství -zkušebna vodoměrů a měřičů tepla -záruční a pozáruční opravy měřidel -ověřování stanovených měřidel -montáž, demontáž u zákazníka -školení montážních organizací -prodej stanovených měřidel.

Správa bytů a domů, správa nemovitostí - technické zabezpečení - výroba a rozvody tepelné energie - účetní služby - odborné posudky na vady a poruchy staveb.

Provoz bytového a tepelného hospodářství.

Služby: - zásobování elektrickou energií - tepelné hospodářství, rozvod tepla Areál Vrbno - vhodný za účelem dovolené, soustředění, školení - dětské tábory

Služby: - správa nemovitostí Výroba, dodávka: - tepelná energie, teplo

Plavecký areál. Ubytovna. Výroba tepla a elektřiny. Technické služby - svoz odpadu - údržba zeleně - úklid města.

Kemp., ubytování. ATC Chmelař Úštěk, Levínská 3, Úštěk . Správa a údržba nemovitostí - výroba tepla - nakládání s odpady - čištění a úklid měst.

Centrální zásobování teplem CZT. Horkovod.

Služby: -správa nemovitostí. -stavební činnost. -dodávky tepla a energie. Autodoprava.

Činnost: - správa a údržba nemovitostí Výroba, dodávka: - teplo

Dodávky řídících systémů pro průmysl a energetiku.

Divize teplofikace. Výroba tepla. Ohlašovna poruch s nepřetržitým provozem 353 176 125. Dodávka tepla.

TERMONTA PRAHA a.s. je dceřinou společností Pražské teplárenské a.s..

Provozování, údržba a rekonstrukce: - teplárenské zařízení. Montáž a opravy: - elektroinstalace - měření - regulace. Velkoobchod: - topenářský materiál. Tel. 325 531 157 (dispečink rozvodu tepla)