Poskytovatelé chráněných pracovních míst nabízí zaměstnání zdravotně postiženým lidem. Vybírejte z chráněných dílen v oblastech, jako je gastronomie, automobilový průmysl, propagace a reklama či další. Podpořte dobrou věc a ušetřete na odvodech.

Dětské centrum 1990: - je občanské sdružení poskytující komplexní, tj. sociální, zdravotní a výchovné služby lidem se specifickými potřebami (postižením mentálním nebo kombinovaným handicapem) Nabídka základních služeb DC´90: Sociální služba: - denní stacionář DC 90 Zdravotnické služby: - rehabilitace, logopedie Dílny DC 90 o.s. ...

chráněná dílna NABÍZÍME: - dekorativní a ozdobné svíčky a svícny - dárkové předměty - pravá kolumbijská káva - čaje - konopná kosmetika SLUŽBY: - servis včetně zajištění výzdob firemních akcí, recepcí apod. - dárkové balení předmětů pro soukromé i firemní zákazníky, kusové i sériové

Poskytování náhradního plnění: -papírové ručníky, toaletní papíry -utěrky, tekutá mýdla. Praní, mandlování a žehlení prádla. Šití na zakázku, pracovní oděvy.

Chráněná dílna. Dílna pro zdravotně postižené. Drobné montáže pro automobilový průmysl.

Chráněná dílna: -ruční výroba, prodej: -voskové parafínové svíčky, svíce, svíček, svící: -dekorativní, ozdobné a řezané -dárkové krabičky (lepenka, papírové). Obchodní činnost formou náhradního plnění: -kancelářské potřeby -drogistické zboží, čistící prostředky -ochranné pracovní pomůcky -kompletní sortiment ŘEMPO - ...

Výroba, maloobchod, prodej: - dárkové předměty, dárky - ručně malované skleněné šperky - užitné sklo - dárkové balíčky a obaly z vlnité lepenky.

Výroba, maloobchod, prodej: - dárkové předměty, dárky - ručně malované skleněné šperky - užitné sklo - dárkové balíčky a obaly z vlnité lepenky. Chráněná dílna.

CEDR Pardubice o.p.s. poskytuje sociální služby lidem s duševním onemocněním. Vytváří chráněná pracovní místa pro osoby obtížně zaměstnavatelné – statut chráněné dílny, možnost náhradního plnění pro firmy.

Poskytovatel náhradního plnění. Velkoobchod, prodej: - informační technologie - kancelářský nábytek - kancelářské potřeby - reklamní služby - ochranné pracovní prostředky - čistící prostředky.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Hasičský sbor. Hasiči. Sbor dobrovolných hasičů.

Zpracování měkčeného PVC, plexiskla a novoduru, ruční kompletace zboží, malých výseků, nýtování a dělení materiálu.

Sdružení pro zaměstnávání osob se změněnou pracovní schopností. Zaměstnáváme zdravotně postižené a poskytujeme náhradní plnění firmám, které nesplňují zákonnou povinnost v počtu zaměstnání občanů se ZPS.

Zemědělský svaz České republiky: - ochrana zájmů českých zemědělců, zemědělských družstev a společností v ČR i v zahraničí - informační a právní servis členům - vzdělávací činnost a pomoc při uzavírání kolektivních smluv.

Česko-francouzská společnost: - podporuje šíření francouzského jazyka, umožnění jazykového vzdělávání učitelů, prohlubování vztahů s Francií

Sdružení s nabídkou pomoci a podpory PRO osoby s mentálním postižením a kombinovanými vadami

Ochranná asociace zvukařů - autorů občanské sdružení.

Služby: -hospodářská komora -poradenství při podnikání -podpora exportu -poradenství v oblasti podpor MSP*,EU**,legislativy -pravidelný informační servis -zprostředkování nabídek, poptávek -odborné semináře -podpora inovačního podnikání.