Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Cílem domova pro seniory KOUSEK NEBE s.r.o. je poskytování sociálních, ošetřovatelských pečovatelských služeb mužům i ženám od 50 let věku. Naše zařízení je určeno pro klienty, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby. Naši pracovníci jsou kvalifikovaní lidé ve svém oboru.
KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Dům s pečovatelskou službou. Domov důchodců. Ubytování pro starší nebo invalidní občany, kteří mají potřebu poskytování pečovatelské služby.

Galaxie centrum pomoci z.ú. zajišťuje chráněné bydlení pro osoby s mentálním postižením v Karviné - denní stacionář a odlehčovací služba.

Cílem domova je podpořit soběstačnost klienta, poskytovat odborné sociální a ošetřovatelské služby, respektovat klientovy potřeby, umožnit udržování kontaktu s přirozeným prostředím, získat důvěru klienta a zajistit jeho spokojenost.

Charita: - účelové zařízení Římskokatolické církve. Poskytované služby: - charitní pečovatelské služby. - ošetřovatelské služby - půjčovna kompenzačních pomůcek (KP) - Zvídálek - Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Humanitátní středisko - pomoc lidem, kteří se ocitli v nepříznivé životní situaci.

Domov pro seniory. Poskytování sociálních a zdravotních (ošetřovatelských) služeb, podporování soběstačnosti seniorů a umožnění prožití plnohodnotného, aktivního a důstojného života ve stáří těm seniorům, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby a nemohou žít ve svém přirozeném prostředí.

Služby: -rozvoz jídel v regionu Kroměříž -pečovatelské služby.

Společnost Dům pro seniory Uničov s.r.o. poskytuje celoroční ubytování a stravování, úklid, ošetřovatelskou péči apod.

Ledax Ostrava o.p.s. působí zejména v Jihočeském a Pardubickém kraji, patří s více než 2000 uživateli mezi největší poskytovatele sociálních služeb v České republice.

Senior centrum. Ošetřovatelské služby. Rehabilitace, wellness.

Domov důchodců, domov pro seniory. Domov pro osoby se zdravotním postižením.

Sociální služby Nemocnice Hranice provozují Domov důchodců.

Sociální služby pro seniory Šumperk mají cílovou skupinu převážně seniory: - domov pro seniory - pečovatelská služba - chráněné bydlení - domov se zvláštním režimem

Domov ve Zboží, příspěvková organizace poskytuje sociální služby pro osoby se zdravotním postižením a provozuje chráněné bydlení.

Domov pro seniory. Domov důchodců. Sociální služby: - poskytování celoročního pobytu a komplexní péče seniorům a zdravotně postiženým osobám.

Posláním Domova Alfreda Skeneho Pavlovice u Přerova, příspěvková organizace, je poskytovat prostřednictvím sociálních služeb seniorům se sníženou soběstačností individuální podporu a pomoc, důstojné a bezpečné prostředí vedoucí k udržení soběstačnosti při naplňování jejich potřeb a přání. Základním předmětem činnosti organizace je poskytování ...

Hlavním účelem zřízení organizace je účelové poslání spočívající v poskytování sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu s rozhodnutím o registraci, jakož i zajišťování fakultativních činností s poskytováním sociálních služeb souvisejících.

Domov Kateřinice nedaleko měst Příbora a Ostravy poskytuje rezidenční bydlení bez ohledu na věk, omezení a lokalitu bydlení.