Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Cílem domova pro seniory KOUSEK NEBE s.r.o. je poskytování sociálních, ošetřovatelských pečovatelských služeb mužům i ženám od 50 let věku. Naše zařízení je určeno pro klienty, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby. Naši pracovníci jsou kvalifikovaní lidé ve svém oboru.
KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Charita Slavičín: -humanitární sbírky -stacionář pro osoby s mentálním postižením Sociální a zdravotní služby: - centrum sociální pomoci Komenského 115, Slavičín tel.: 577 343 843 - pečovatelská služba K Hájenkám 390, Slavičín tel.: 577 341 281

Charita Bystřice pod Hostýnem poskytuje pečovatelskou a asistentskou službu, provozuje denní stacionář pro seniory a středisko sociálního podnikání.

Charita Nový Hrozenkov poskytuje ošetřovatelskou a asistenční službu, provozuje denní stacionář a poradnu.

Diakonie Českobratrské církve evangelické - středisko v Myslibořicích Poskytujeme pobytové sociální, zdravotní a pastorační služby seniorům a lidem se zdravotním postižením. Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem Domov pro osoby se zdravotním postižením Odlehčovací služby

Domov u Františka, příspěvková organizace provozuje domov pro seniory a domov se zvláštním režimem.

Domov pro seniory, domov se zvláštním režimem

Dům s pečovatelskou službou: - pečovatelská služba a domy s pečovateskou službou - denní stacionář - sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež.

Domov důchodců Proseč-Obořiště, příspěvková organizace se zaměřuje na pomoc a sociální péči o seniory.

Poskytuje - lůžková a domácí hospicová péče.

Domov důchodců: -ubytování, stravování a úkony sociální péče občanům -lékařská péče -terapeutické činnosti -kulturní, vzdělávací a jiné akce -bohoslužby Doplňkové služby v areálu domova: -kantýna -kadeřnictví -holičství -pedikúra -služby prodejců spotřebního zboží, kosmetiky a zdravotních doplňků z lékárny.

Služby: -pečovatelské služby pro seniory a duševně i tělesně nemocné občany -poskytování osobní asistence -provoz denního stacionáře a půjčovny kompenzačních pomůcek -zdravotnické služby.

Pomáháme lidem, při nemocech a starostech. Snažíme se podat pomocnou ruku lidem, kteří se potýkají s osudem nevyléčitelně nemocných nebo čelí složitým sociálním problémům. Pomáháme seniorům a jejich rodinám všestrannou péčí, která dovede ulehčit mnoho starostí. - služby pro rodiče s dětmi, mládež v sociálně obtížných podmínkách - služby ...

Služby: -domov pro seniory, důchodců -domov pro důchodce -sociální služby seniorům.

Služby: -domov pro seniory, důchodců -domov pro důchodce -sociální služby seniorům.

Domov důchodců - domov pro seniory - odlehčovací pobytová služba - domov se zvláštním režimem - pečovatelská služba - denní stacionář