Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Cílem domova pro seniory KOUSEK NEBE s.r.o. je poskytování sociálních, ošetřovatelských pečovatelských služeb mužům i ženám od 50 let věku. Naše zařízení je určeno pro klienty, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby. Naši pracovníci jsou kvalifikovaní lidé ve svém oboru.
KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Domov pro seniory -penzion, domov důchodců -domov sociální pomoci.

Domov důchodců. -domov pro seniory -domov se zvláštním režimem -poskytování služeb sociální péče

Za Sluncem z.s. provozuje dům s pečovatelskou službou na zámku v Borotíně u Boskovic.

Zámeček Střelice, příspěvková organizace provozuje domov pro osoby se zdravotním postižením a týdenní stacionář.

Poskytujeme pečovatelskou službu v DPS Rosice i v terénu. Zajišťujeme správu Domu s pečovatelskou službou. Zajišťujeme vaření obědů seniorům v pracovní dny.

Centrum sociálních služeb. Provoz centra denních služeb pro osoby tělesně postižené, chronicky nemocné a seniory.

DOMOV PRO SENIORY. Dům důstojného stáří poskytuje pobytové služby 70 seniorům, kteří mají sníženou soběstačnost. Je bezbariérový, kombinuje komfortní bydlení v samostatných svobodárnách s dvou a třílůžkovými pokoji na ošetřovatelské jednotce. Zajištěna nepřetržitá zdravotní a pečovatelská služba 24 hodin, celodenní stravování. V objektu je ...

Služby: - chráněné bydlení - pečovatelská služba

Služby: - truhlářství, montáže a renovace různého nábytku - seřízení, údržba oken, dveří, sítě pro hmyzu - žaluzie, rolety.

Firma paní Romany Kalandříkové se zaměřuje na péči o seniory. Nabízíme terénní pečovatelskou službu v domácím prostředí klienta. Dále poskytujeme pomocné práce při úklidu domácnosti, při přípravě jídla, při osobní hygieně, doprovod k lékaři a podobně. Zajištujeme také hlídání dětí předškolního věku. Služby: - péče o seniory a domácnost - ...

Péče o děti v nemocnicích, o seniory v zařízeních pro seniory a o opuštěná zvířata v útulcích formou materiální nebo finanční pomoci.

Dům s pečovatelskou službou. Sociální služby, zajištění: -běžné úkony osobní hygieny, koupání -stravování, donáška jídla -nákupy, ostatní pochůzky -praní a žehlení prádla -úklid domácnosti.

Dům s pečovatelskou službou, domov důchodců.

terénní sociální a zdravotní služby, dům s pečovatelskou službou

Brněnská pobočka NADĚJE poskytujeme služby seniorům a zdravotně postiženým osobám s individuálním a lidským přístupem. Nabízíme seniorům prožít smysluplné a aktivní stáří bez pocitů zbytečnosti či osamělosti a umožníme jim trávit čas mezi svými vrstevníky. Domov pro seniory. Pečovatelský dům. Domov se zvláštním režimem. Interní a ...