Odpovědi na své filozofické či obecné životní otázky najdete v etnických, náboženských a politických centrech. Církve a náboženské obce, stejně jako politické strany i organizace národnostních etnik řeší politické otázky ale i kulturní a sociální problémy.

Obec Myslejovice, okres Přerov
Obec Myslejovice se nachází na východním výběžku Drahanské vysočiny v okrese Prostějov. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1267. Celková katastrální plocha obce je 692 ha, z toho orná půda zabírá 63%. Lesy zabírají pouze kolem jedné desetiny katastru obce. Myslejovice mají tři místní části - Kobylničky, Křenůvky a Myslejovice.
Obec Myslejovice, okres Přerov
Politická strana ODS - oblastní kancelář

Oblastní kancelář. Občanská demokratická strana. Politická strana.

Občanská demokratická strana - ODS*: -politická strana.

Politická strana - zakládající svůj program na principech osobní svobody, parlamentní demokracie a tržního hospodářství

Římskokatolická farnost je církevní neziskovou organizací zabývající se duchovní službou, šířením víry. Zároveň se snaží oslovit všechny lidí, vzbudit zájem o věci duchovní. Provádíme kulturně společenské akce pro všechny napříč generačním spektrem. více na webovém portálu.

Farní sbor Slezské církve evangelické augsburského vyznání v Českém Těšíně, to je především společenství křesťanů, kteří: - sdílejí víru v Trojjediného Boha, Otce, Syna (Ježíše Krista) a Ducha svatého; - se učí žít v duchu Kristova Evangelia a v praxi realizovat přikázání lásky k Bohu a k lidem; - za základ víry, vyučování a života přijímá ...

Farní sbor Slezské církve evangelické augsburského vyznání v Komorní Lhotce. Církev.

Farní sbor Slezské církve evangelické a. v. v Třanovicích. Církevní organizace. Slezská církev evangelická augsburského vyznání: - kostel - fara, farní úřad.

Pobočka - Farní sbor Frýdek-Místek. Církev slezská evangelická augsburského vyznání: - evangelický kostel - fara, farní úřad.