Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje
Základním úkolem Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje je chránit životy a zdraví obyvatel, životní prostředí, zvířata a majetek před požáry a jinými mimořádnými událostmi a krizovými situacemi. Naše jednotka se rovněž specializuje na nejsložitější technické zásahy a zásahy spojené s unikem nebezpečných látek.
Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje
Neziskové, nevládní občanské sdružení: - rozvoj zemědělského podnikání mladých lidí - rozvoj a propagace venkova - vzdělávací, poradenská činnost.

Činnost: - školení, podpora metody MTM (Methods-Time Measurement) - školení ergonomie a výrobního systému.

Činnost: - občanské sdružení, spolek jehož cílem je zachování památek a renovace bývalé úzkorozchodné železnice Frýdlant v Čechách – Heřmanice - muzeum

Celosvětová organizace vedoucích osobností z podnikatelských a odborných kruhů, kteří poskytují humanitární služby a pomoc svým spoluobčanům. Členové se schází každé pondělí v 19.00 v hotelu Flora Olomouc, Krapkova 34.

Podporované zaměstnání - pomoc při uplatnění na trhu práce Občanské sdružení Zajištění - semináře

Provoz: - útulek pro psy - psí škola - výcvik záchranářských psů.

Občanské sdružení. Zájmové cíle: - volnočasové aktivity dětí a mládeže - volnočasové zázemí pro široké spektrum občanů Nové Vsi nad Nisou - péče o životní prostředí a veřejnou zeleň... a další.

Obecně prospěšná společnost: - rozvoj města, regionu - výukové programy, osvětová činnost - provoz Spolkového domu.

Švédská obchodní komora. -podpora severským firmám podnikajících na českém trhu.

Posláním občanského sdružení je přispívat k osvětě v otázce péče a života zdravotně postižených osob a jejich rodin. Podporování sociálního programu a odkazu mezinárodních úmluv o právech dítěte a postižených osob.

Spolek servisních středisek motorových vozíků a manipulační techniky. Účelem spolku je sdružování fyzických a právnických osob působících v oboru servisu motorových vozíků a manipulační techniky s cílem výměny zkušeností a poznatků v tomto oboru a prosazování profesních zájmů jeho členů.