Obec Mnichov
Obec Myslejovice
Město Moravské Budějovice
Obec Puclice
ADP - SANCO s.r.o.

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Sedliště - malebná vesnička v okrese Jičín
Malebná vesnička Sedliště se nachází 15 km jihozápadně od města Jičína v Královehradeckém kraji. Obec má bohatou a zajímavou historii. První písemná zmínka o ní se datuje do doby Václava II. mezi léta 1290 - 1295. V průběhu staletí se zde vystřídalo mnoho šlechtických rodů. V současné době má tato malebná obec 102 obyvatel.
Obec Sedliště - malebná vesnička v okrese Jičín
Obec Řepeč se nachází v okrese Tábor v Jihočeském kraji. Má rozlohu 1279 ha a je položena v nadmořské výšce 475 m n. m. Řepeč leží v geomorfologické oblasti Bechyňské pahorkatiny v povodí řeky Lužnice. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1283. Součástí obce je vesnice Kášovice. V současné době má Řepeč 279 obyvatel. Obecní vybavenost: - ...

Obec Uzenice se nachází v Jihočeském kraji v okrese Strakonice. Uzenice mají katastrální výměru 537 ha a leží v nadmořské výšce 488 m n. m. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1227, kdy Uzenice patřila svatojiřskému klášteru na Pražském hradě. V současnosti žije v obci 113 obyvatel. Vybavenost obce: - obecní úřad - hostinec - ...

Obecní úřad. Projíždíte-li jižní Čechy ve směru Třeboň - Jindřichův Hradec, potkáte asi v polovině cesty STRÁŽ NAD NEŽÁRKOU. Již několik kilometrů předem oznamuje přítomnost městečka jeho dominanta - věž strážského zámku, která v nezměněné podobě střeží své okolí již několik staletí a podává nám ruku z minulosti. Městečko se nachází v nadmořské ...

Domov Rakovice poskytuje sociální služby pro osoby se zvláštním režimem - zdravotní péče - ošetrovatelská péče - sociální péče - domov pro seniory.

Chráněná dílna. Služby: - kontrola, třídění výrobků - kompletace, přebalování výrobků. Poskytujeme náhradní plnění pro firmy.

Komunitní nadace - regionální rozvoj v oblasti sociálně zdravotní služby, životní prostředí, kultura a umění a vzdělávání.

Obec Slapsko se nachází v Jihočeském kraji na severu okresu Tábor, oblast mladovožicko, na ploše o celkové rozloze 909 ha v nadmořské výšce kolem 465 m n. m. Naše obec se skládá ze sedmi vesnic a v současné době zde žije 155 obyvatel. Slapsko je členem DSO Mikroregion VENKOV. Obecní úřad Slapsko každoročně pořádá řadu kulturních a sportovních ...

Chráněná dílna - demontáž elektronického odpadu.