Obec Mnichov
Obec Myslejovice
Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

Obec Mnichov
Obec Myslejovice
Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Sedliště - malebná vesnička v okrese Jičín
Malebná vesnička Sedliště se nachází 15 km jihozápadně od města Jičína v Královehradeckém kraji. Obec má bohatou a zajímavou historii. První písemná zmínka o ní se datuje do doby Václava II. mezi léta 1290 - 1295. V průběhu staletí se zde vystřídalo mnoho šlechtických rodů. V současné době má tato malebná obec 102 obyvatel.
Obec Sedliště - malebná vesnička v okrese Jičín
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Domov se zvláštním režimem. Poskytování sociálních služeb se zaměřením na péči o osoby s demencemi ve Zlínském kraji.

Domov pro seniory. Zajišťuje celoroční pobytovou službu pro seniory od 60 let.

Domov se zvláštním režimem. Poskytování pobytové sociální služby pro osoby s chronickým duševním onemocněním.

Domov pro osoby se zdravotním postižením. Vedoucí zařízení: - Mgr. Radila Baierová - tel: 573 369 018. Sociální pracovnice: - Bc. Kateřina Jašková - tel: 573 369 017. Vedoucí zdravotní péče: - Bc. Beáta Přecechtělová - tel: 573 369 017.

Domov pro osoby se zdravotním postižením Kvasice. Sociální pobytová služba pro osoby s chronickým duševním onemocněním, poskytovaná nepřetržitě 24 hodin denně po celý rok.

Sociálně terapeutické dílny pro osoby s mentálním a tělesným postižením

Poskytování sociálních služeb pro osoby bez přístřeší: - Azylový dům Elim - Noclehárna Elim - Denní centrum Elim - Terénní práce Elim Další sociální služby: - Sociální rehabilitace Elim - pro osoby se zdravotním postižením a pro osoby v krizi Další služby - Volnočasové aktivity pro děti a mládež Více informací na ...

Služby: -rozvoz jídel v regionu Kroměříž -pečovatelské služby.

Charita Slavičín: -humanitární sbírky -stacionář pro osoby s mentálním postižením Sociální a zdravotní služby: - centrum sociální pomoci Komenského 115, Slavičín tel.: 577 343 843 - pečovatelská služba K Hájenkám 390, Slavičín tel.: 577 341 281

Charitní pečovatelská služba DENNÍ STACIONÁŘ Podzámčí 862 Tel: 605 063 239, 577 330 690 RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM MALENKA 1. května 1030 Tel.: 733 755 932

Charita Bystřice pod Hostýnem poskytuje pečovatelskou a asistentskou službu, provozuje denní stacionář pro seniory a středisko sociálního podnikání.

Výchovný ústav pečuje o děti s nařízenou ústavní výchovou, uloženou ochrannou výchovou a nařízeným předběžným opatřením. Středisko výchovné péče HELP zajišťuje ambulantní provoz se zaměřením na poskytování pomoci dětem a mládeži. Každý rok přijímáme zhruba 30 dětí. Kapacita dětí v zařízení je 48, v 6ti výchovných skupinách po max. počtu 8 ...