Obec Myslejovice
Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

Obec Myslejovice
Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Sedliště - malebná vesnička v okrese Jičín
Malebná vesnička Sedliště se nachází 15 km jihozápadně od města Jičína v Královehradeckém kraji. Obec má bohatou a zajímavou historii. První písemná zmínka o ní se datuje do doby Václava II. mezi léta 1290 - 1295. V průběhu staletí se zde vystřídalo mnoho šlechtických rodů. V současné době má tato malebná obec 102 obyvatel.
Obec Sedliště - malebná vesnička v okrese Jičín
Dětské centrum. Centrum pro ohrožené děti. Služby: - Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc s nepřetržitým provozem, kde poskytujeme komplexní péči dětem, které se ocitly bez jakékoliv nebo bez přiměřené péče, nebo jsou-li jejich životy nebo příznivý vývoj vážně ohroženy, jde-li o děti tělesně nebo duševně týrané nebo zneužívané anebo ...

NA DLANI, o.p.s. se zaměřuje na oblast náhradní rodinné péče a posilovaní funkčnosti rodiny.

Péče o staré a nemocné osoby. Podpora osobního potenciál a soběstačnost dětí, mládeže, dospělých a seniorů při řešení nepříznivých situací Pomoc opuštěným, chudým a osobám s nejrůznějším postižením. Poradenství a přímá pomoc lidem v krizi a nouzi. Charitativní akce a sbírky na pomoc potřebným.

Sdružení - matky s dětmi s poruchou autistického spektra (PAS) Služby: - odborné sociální poradenství pro rodiny s dětmi s PAS a dospělé osoby s PAS (OSP) - sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi s PAS (SAS) - sociální rehabilitace pro osoby s PAS (SORE) .

NADĚJE, otrokovická o.p.s. se zaměřuje na vybudování a provozování sítě veřejně prospěšných služeb.

Domov pro seniory. Poskytované služby: -ubytování -nepřetržitá zdravotní služba -nákupy, doprovod, pochůzky, praní a úklid -koupání, pedikůra -kadeřnictví, smíšený prodej -dovoz obědů.

Poskytované služby: - ubytování - stravování - komplexní ošetřovatelská a pečovatelská péče.

Dům s pečovatelskou službou. Zařízení: Dům s pečovatelskou službou – Penzion na Kollárově ulici 1243, 686 01 Uherské Hradiště Domy s chráněnými byty na Štefánikově ulici 1282-4, 686 01 Uherské Hradiště Dům s pečovatelskou službou – na Rostislavově ulici 488, 686 01 Uherské Hradiště DPS Na Návsi 114, 686 01 Uherské Hradiště – Jarošov

Zlínský kraj: -náleží k němu: -Zlínsko (Zlín) -Kroměřížsko (Kroměříž) -Uherskohradišťsko (Uherské Hradiště) -Vsetínsko (Vsetín). Orgány kraje: -Zastupitelství Zlínského kraje -Rada Zlínského kraje: -ekonomický rozvoj Zlínského kraje -Hejtman Zlínského kraje: -tel.:577043100 -Krajský úřad Zlínského kraje.

Domov pro osoby se zdravotním postižením. Ústav sociální péče. Kapacita domova je 129 lůžek. Jedná se o koedukované zařízení.

Sociální služby - sociální rehabilitace pro lidi s duševním onemocněním ambulantní a terénní formou. Pomáháme lidem s duševním onemocněním znovunalézt vlastní síly k naplnění života v oblasti vztahů, zájmů, bydlení a práce tak, aby mohli žít spokojeně v prostředí, které si sami vybrali, s co nejmenší mírou trvalé podpory profesionálů. Aktivně ...

Pobytová sociální služba; kapacita zařízení: 100 klientů. Posláním Domova pro osoby se zdravotním postižením Zašová je vytvoření bezpečného a podnětného prostředí klientům, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení, respektování jejich individuality a důstojnosti, zajištění dodržování lidských práv, udržování a rozvíjení ...

Domov s chráněným bydlením. Určeno pro občany: - z důvodu zdravotního postižení nebo chronického onemocnění nemohou vést samostatný život ve svém domově (snížená soběstačnost ve zvládání péče o vlastní osobu). Zajištění komplexních sociálních služeb. Poskytnutí ubytování, stravy nebo pomoc při zajištění stravy, pomoc při zajištění chodu ...

Domov pro seniory. Domov důchodců. Domov penzion pro důchodce. Poskytované služby: - ubytování - stravování - zdravotní a ošetřovatelské služby - sociální služby. Sídlo organizace: - Záviše Kalandry 1353, 75501 Vsetín.