Obec Mnichov
Obec Myslejovice
Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

Obec Mnichov
Obec Myslejovice
Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Obec Sedliště - malebná vesnička v okrese Jičín
Malebná vesnička Sedliště se nachází 15 km jihozápadně od města Jičína v Královehradeckém kraji. Obec má bohatou a zajímavou historii. První písemná zmínka o ní se datuje do doby Václava II. mezi léta 1290 - 1295. V průběhu staletí se zde vystřídalo mnoho šlechtických rodů. V současné době má tato malebná obec 102 obyvatel.
Obec Sedliště - malebná vesnička v okrese Jičín
Jsme klub zabývající se pořádáním závodů, soutěží, výstav, srazů, setkání historických vozidel, motoristických burz, s aktivní účastí u nás i v zahraničí – snažící se o záchranu technického kulturního dědictví a jeho oživení i předvedení. Dále poradenstvím v problematice veteránů.

Vinařská obec Kudlovice se rozkládá severozápadně od Uherského Hradiště v podhůří chřibských lesů. Místní trať Paňháje patří k nejseverněji položené vinařské trati Slovácké vinařské podoblasti. Obec je územně rozdělena na dva celky – samotnou obec Kudlovice a místní část cca 2 km vzdálenou Kudlovskou Dolinu. V obci se nachází malotřídní škola ...

Obecní úřad Držková: -nejstarší písemná zmínka o obci pochází z r. 1391 -nejseverněji položená obec okresu Zlín -nejníže položený bod - "Teplica" - 355m n. m. (osada při cestě z Kašavy do Držkové). Nadmořská výška obce je 380m n. m. -nejvýše položený bod - "U Tří kameňů" -748m n. m. Na kopci je trojmezí obcí Držková - Chvalčov - ...

Výroba, šití, velkoobchod, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - veškerý sortiment i na zakázku - drogerie - bytový textil a lůžkoviny - obuv.

Obecní úřad Kvasice. obyvatel 2268 Památky: -hřbitovní kostel Nanebevzetí Panny Marie ve Kvasicích -FARNÍ KOSTEL ŘÍMSKOKATOLICKÝ -kvasický zámek památkové chráněný -zámecký park -kostel Husův sbor -kaplička na Vrážisku -kaplička na Mariánově -muzeum.

Dům dětí a mládeže. Organizování: - zájmové kroužky - dětské tábory.

Ředitelství Městské policie Zlín.

Statutární město Zlín tvoří přirozené centrum Zlínského kraje, rozkládá se v údolí řeky Dřevnice na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů. Zlín má bohatou historii sahající až do středověku k velkému rozvoji města došlo za éry obuvnické rodiny Baťových, kteří zde vybudovali moderní aglomeraci s řadou unikátních funkcionalistických budov. V roce ...

Občanské sdružení Granum bylo založeno v r.2001 jako platforma pro podporu veterinární školy v Kroměříži. Podporujeme výchovné a vzdělávací cíle Tauferovy SOŠV, umělecké i ekologické aktivity na škole. Odborné poradenství. Propagace.

Středisko volného času Domeček DDM; Dům dětí a mládeže Valašské Meziříčí. Dům dětí a mládeže DDM. Centrum pro zdravotně postiženou mládež. Dětské dopravní hřiště - tel.571622349. Muzeum strašidel: - strašidla z valašských pohádek a pověstí - Po-Pá 9-11 13-16 - cena děti 10Kč, dospělí 20Kč Nízkoprahové centrum.

Občanské sdružení příbuzných, přátel a příznivců pomoci duševně nemocným se specializací na schizofrenii. Naším cílem je seznámit širokou veřejnost s duševně nemocnými a duševními nemocemi a změnit převážně negativní náhled na tyto nemoci a lidi jimi trpícími.

Spolek pro organizování volnočasové činnosti dětí a mládeže.

Skupina historického a scénického šermu z období pozdní renesance. Pořádáme akce historického a scénického šermu z období pozdní renesance.

Skupina historického šermu zabývající se rekonstrukcí historických událostí a bitev z období gotiky a baroka. Pořádá: - šermířské představení - historické představení - středověké dny a městské slavnosti - sokolnické ukázky, kejklířské a taneční vystoupení, ohňové show - hradní strašení - dětské dny - program pro školy.

Obec Zdounky se nachází ve Zlínském kraji v okrese Kroměříž. Má rozlohu 2662 ha a je položena v nadmořské výšce 237 m n. m. Zdounky se rozprostírají v podhůří Chřibů a katastrem protéká potok Kotojedka. K obci patří také Cvrčovice, Divoky, Nětčice, Těšánky a Lebedov. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1298. V současné době v naší obci žije ...