Funkce městských a obecních úřadů jsou nenahraditelné. Starají o pořádek celé obce, a to prostřednictvím úředníků, policie, hasičů, spolků a dalších složek úřadu. Nejdůležitější informace vztahující se k dané obci najdete právě na příslušném úřadě.

Obec Horní Domaslavice, okres Frýdek-Místek
Obec Horní Domaslavice se nachází v okrese Frýdek-Místek v turistickém regionu Beskydy, v Podbeskydské pahorkatině, v těsné blízkosti rekreační oblasti Žermanické přehrady. V obci se nachází mateřská škola, knihovna, zdravotní středisko, obecní dům, obchod a také hřiště. Působí zde lub žen a Sbor dobrovolných hasičů.
Obec Horní Domaslavice, okres Frýdek-Místek
Obec Bílá, okres Liberec
Obec Bílá se nachází v okrese Liberec v malebné přírodě Podještědí mezi Českým Dubem a Hodkovicemi nad Mohelkou. První zmínka o obci pochází z roku 1537, hovoří se zde o ní jako o malé zemědělské osadě. Aktuálně žije v obci 953 obyvatel. Obec Bílá je administrativně členěna do 5ti katastrálních území - Bílá, Vlčetín, Petrašovice, Chvalčovice a ...
Obec Bílá, okres Liberec
Obec Čím - malebná obec ve Středočeském kraji
Obec Čím je malebná obec, která se nachází v okrese Příbram ve Středočeském kraji. Protéká jí Meredský potok - drobný levý přítok řeky Vltavy. První písemná zmínka o vesnici pochází z roku 1318. V současné době má Obec Čím cca 365 obyvatel, kterým je k dispozici obchod se smíšeným zbožím, sportovní hřiště, dětské hřiště či hostinec.
Obec Čím - malebná obec ve Středočeském kraji
Městský úřad v Nejdku poskytuje veškeré potřebné informace občanům. Lze využít podatelnu nebo CZECH POINT. Aktuality naleznete na on-line úřední desce. Město Nejdek leží na západě České republiky, v Karlovarském kraji (zhruba 15 km od Karlových Varů), v jednom z nejkrásnějších koutů Krušných hor, v údolí řeky Rolavy, v nadmořské výšce 550 - 650 ...