Státní správa a samospráva může vyřešit vaše problémy a otázky v oblasti bezpečnosti, životního prostředí, financí, statistik, výstavby a správy silnic, památkových záležitostí nebo také v oblasti energetické, potravinářské, školní a obchodní inspekce.

Ministerstvo životního prostředí
Ministerstvo životního prostředí se sídlem v Praze je ústředním orgánem státní správy pro ochranu a zlepšování životního prostředí v České republice. Mezi jeho hlavní oblasti působnosti patří ochrana vod, ovzduší, přírody, krajiny a odpadové hospodářství. Ministerstvo také podporuje udržitelný rozvoj, cirkulární ekonomiku a boj proti klimatickým ...
Ministerstvo životního prostředí
Obec Kyjov - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Kyjov leží v jižní části okresu Žďár nad Sázavou, v kraji Vysočina. Nachází se na hřebeni Arnoleckých hor pod vrcholem Kyjov, který se tyčí do výšky 702 m n. m. Návsi dominuje malá kaplička, postavená starousedlíky v roce 1874 ke cti Panny Marie růžencové.V současné době má Obec Kyjov 47 stálých obyvatel.
Obec Kyjov - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Nezvěstice - nejstarší obec v okrese Plzeň město
Obec Nezvěstice patří k nejstarším v okresu Plzeň město. Vznikla v polovině 14. století pod výběžky lesnatých Brd v hezkém místě při soutoku řeky Úslavy s vodami potoka Bradavy a Olešenského potoka. Nad obcí se vypíná vrch Varta, z něhož je pěkný výhled do dalekého okolí. V současné době mají Nezvěstice 1466 obyvatel.
Obec Nezvěstice - nejstarší obec v okrese Plzeň město
Obec Lukavice úřední hodiny: Pondělí 8.00 - 12.00, 13.00 - 17.00 hod Středa 8.00 - 12.00, 13.00 - 17.00 hod

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1436. Obec se nachází v nadmořské výšce 230 metrů. Na území žije 407 obyvatel. Blízko obce je území, kde se dříve těžila rašelina a nyní se tam vyskytují chráněné druhy rostlin a živočichů.