Potřebujete pomoci s hledáním práce nebo zápisem nemovitosti? Navštivte příslušný úřad, kde vám pomohou. Městské a obecní úřady, stavební úřady, katastrální úřady, matriční úřady, úřady práce, exekutorské úřady a finanční úřady spadají do veřejné správy.

Obec Puclice
Obec Puclice se nachází v okrese Domažlice v Plzeňském kraji. Aktuálně žije v obci cca 372 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1379. V obci můžete navštívit například Tvrz Puclice, kde si objednáte prohlídku nebo Kapličku svaté Maří Magdalény - u rybníka, Židovský hřbitov, založený údajně v roce 1750 či Socha svatého Jana ...
Obec Puclice
Obec Děkov - malebná obec v okrese Rakovník
Obec Děkov je malebná obec, která se rozprostírá na území bývalých Sudet - na půl cesty mezi Rakovníkem a Žatcem. Obec má bohatou historii, jejíž stopy jsou zde stále patrné. Nejstarší zmínky o vsi jsou již z roku 1325. Dominantou obce je památkově chráněný barokně upravený kostel Narození sv. Jana Křtitele. Neváhejte nás přijet navštívit.
Obec Děkov - malebná obec v okrese Rakovník
Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Věžná se nachází v údolí říčky Nedvědičky v okrese Žďár nad Sázavou. Věžná je místo s bohatou historií, krásnou přírodou a přátelskou atmosférou. Nachází se v blízkosti hradu Pernštejn, který je jednou z nejzachovalejších a nejkrásnějších středověkých pevností v České republice. Věžná a její okolí je ideálním místem pro rekreaci.
Obec Věžná - malebná obec v kraji Vysočina
Česká správa sociálního zabezpečení- detašované pracoviště Brno.

Okresní správa sociálního zabezpečení, OSSZ: - důchodová evidence - informační středisko - úsek malé organizace - MO - úsek osoby OSVČ - pracovníci kontroly.

Státní zemědělská a potravinářská inspekce: -kontrola potravin, surovin k jejich výrobě, zemědělských výrobků, mydlářských a saponátových výrobků, tabákových výrobků -kontrola mikrobiologických požadavků, obsah cizorodých látek.

Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský. Oddělení vinohradnictví: - tel.: 515 304 123. Oddělení registru vinic - tel. 515 304 111.

Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský. Pobočka Lednice.

Ředitelství silnic a dálnic ČR, závod Brno.

Oblastní inspektorát bezpečnosti práce pro Jihomoravský a Zlínský kraj se sídlem v Brně: -ochrana pracovních vztahů a pracovních podmínek. Bezpečnost práce.

Dislokované pracoviště. Úřad práce (ÚP): -zprostředkování zaměstnání -evidence volných pracovních míst -výplata dávek hmotného zabezpečení -rekvalifikace.

Referát cizinecké a pohraniční policie. Hraniční přechod Hevlín/Laa an der Thaya: -silniční, pro pěší, cyklisty, motocykly, busy, osobní auta, nákl.vozidla do 7, 5 t.

Referát cizinecké a pohraniční policie. Hraniční přechod silniční, bez omezení.

Hraniční přechod Čížov/Hardegg: -pouze pro pěší a cyklisty v rámci bezvízového styku. V rámci překračování turistických stezek (česko-rak. ohoda).

Policie České Republiky, ČR: -obvodní oddělení.

Městská policie, revír Jih. Služebna pro městské části: -Brno-jih -Tuřany -Černovice -Slatina -Chrlice.

Městská policie, revír Sever. Služebna pro městskou část: -Brno-sever -Maloměřice -Obřany.

Městská policie, jednotka dopravní. Služebna pro městskou část: -Brno-střed.

Městská policie. Služebna pro městské části: -Královo Pole -Řečkovice -Medlánky -Mokrá Hora -Ivanovice -Jehnice -Ořešín -Útěchov.

Městská policie, revír Bystrc. Služebna pro městské části: -Bystrc -Kníničky -Žebětín.

Policie České republiky, obvodní oddělení.