Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Charitativní služby. Domovy. Ústavy. Zdravotnické zařízení. Sociální služby. Služby zaměřené na podporu rodiny a jiných služeb či zařízení Pořádání sbírek a humanitárních akcí za účelem promoci potřebným u nás i v zahraničí.

Nízkoprahové zařízení PRO děti a mládež

Posláním společnosti Spirála Ostrava, z.ú. je zvýšení uplatnitelnosti lidí s duševním onemocněním v běžném životě a zmírnění stigmatizace duševního onemocnění.

Společnost ZAHRADA 2000 z. s. je nezisková organizace nabízející aktivity vedoucí ke duševnímu zdraví. Poskytujeme vlastní vzdělávací a rekvalifikační kurzy.

Aktivační centrum se zaměřením na pomoc při zajišťování celoživotního rozvoje osob s tělesným a zrakovým postižením

Společnost PRAPOS, z.s. se snaží o rovnoprávné postavení občanů se zdravotním postižením ve společnosti a jejich integrace formou profesní přípravy a pracovního zařazení.

Revenium, z. s. se zaměřují na podporu osob se zdravotním postižením a jejich propojení se zaměstnavateli a podnikatelským sektorem.

Spolusetkávání Přerov, z.ú. provozuje denní stacionář s činnostmi: - pomoc při zvládání běžných úkonů, při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu - poskytnutí stravy - výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti - sociálně terapeutické činnosti

Potravinová banka v Ostravě, z.s. má za cíl eliminovat plýtvání potravin, pomáhat s odstraňováním chudoby a hladu.

Služby: - pomoc potřebným, zejména opuštěným dětem, dětem z dysfunkčních rodin, lidem v krizi, obětem domácího násilí, sociálně znevýhodněným rodinám, pěstounským rodinám, zdravotně postiženým, nemocným, seniorům Dobrovolnické centrum Krizové centrum - pomoc a podpora obětem a svědkům domácího násilí Pronájem tělocvičny.

Ecce Homo Šternberk, z.s. je spolek zabývající se sociálními službami, aktivitami pro rodiny, zdravotně postižené a mimojiné i naučnými stezkami.

Služby: Pečovatelská služba, tel.: 581110091 Denní stacionář, tel.: 581110641 Zdravotní (ošetřovatelská) služba, tel.: 582330633

HCLi o.p.s. se zaměřuje na pomoc a podporu mládeže ohroženou sociálně patologickými jevy a mládeže opouštějící ústavní zařízení.

Nadační fond Dítě v tísni získává oproti jiným nadacím prostředky z věcných darů.

Nadační fond FRANTIŠKA PODSTATZKY LICHTENSTEINA se zaměřuje na pomoc osobám se zdravotním postižením, vážně nemocným, sociálně slabým a podobně.

Nadační fond Dobrá srdce a) podpora nízkopříjmových rodin b) podpora rodin pečujících o handicapovaného člena Činnost je zaměřena zejména na: a) redistribuci a distribuci finanční a materiální pomoci cílovým skupinám b) benefiční akce na podporu cílových skupin c) společenské, vzdělávací a kulturní akce s efektem pro cílové skupiny d) ...

Centrum pro rodinu a sociální péči Ostrava. Napomáhání k prohloubení a upevnění manželských a rodinných vztahů a tím i k morální a duchovní obnově naší společnosti.

Popálky o.p.s. se zaměřuje na prevenci, pomoc a podporu popáleným a jejich blízkým vrátit se zpět do života.

Domov se zvláštním režimem Bílsko, o. p. s. poskytuje sociální služby pro osoby s chronickým duševním onemocněním, se nachází v obci Bílsko v malebné krajině Bouzovské vrchoviny, mezi Olomoucí a Litovlí.

Spolek PORTAVITA je nestátní nezisková organizace působící ve vybraných lokalitách Moravskoslezského kraje. Nabízí bydlení s doprovodným sociálním programem v podnájemních bytech společnosti Heimstaden, a to v lokalitách Havířov – Šumbark, Orlová – Poruba, Ostrava – Kunčičky, a Karviná – Nové Město.

Společnost EUROTOPIA.CZ, o.p.s. je nestátní nezisková organizace, která poskytuje náhradní rodinnou péči, sociální poradenství, pro školy adaptační programy apod.

Společnost MIKASA z.s. pomáhá lidem s autismem a jejich rodinám najít cestu ke štěstí - sociální rehabilitace, denní stacionář, rodičovské skupiny, vzdělávání atd.

Nezisková organizace poskytující sociální služby klientům se závislostí na alkohol.