Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Ostravské občanské sdružení: - aktivity dětí v jejich volném čase. Letní a zimní tábory.

Zájmové sdružení PRO děti a mládež

- - sdružení příznivců automobilů FIAT 126

Společnost ČMELÁČEK PARTNERS s.r.o. je centrum pro mentální handicap. Provoz denního stacionáře, klub rodičů a přátel postižených dětí.

Dobrovolní hasiči z našeho města jsou stále připraveni zasáhnout, ať už jde o požár, dopravní nehodu nebo technickou záchrannou operaci. Jejich odborné znalosti a zkušenosti také zahrnují odstraňování hnízd včel, vos a sršní.

Mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory.

Poskytování humanitární a sociální pomoci v tuzemsku i v zahraničí.

MIGHTY SHAKE ZNOJMO z.s. podporuje rodiny s dětmi tak, aby tanec byl součástí jejich života.

Zdravotní klaun, o.p.s. je dobročinná organizace, která od roku 2001 pomáhá zejména dětským, ale i geriatrickým pacientům procházet procesem léčby s úsměvem. Posláním Zdravotního klauna je přinášet radost, dobrou náladu, a především naději na místa, kde se jich příliš nedostává. Jsou to hlavně dětské nemocniční pokoje, specializované ambulance, ...

MOMENT Česká republika, obecně prospěšná společnost zajišťuje dobrovolnictví neziskovým organizacím formou dlouhodobé, pravidelné podpory nebo jednorázovými dary.

Hasičské slavnosti Litoměřice – Celorepublikový sraz hasičstva s výstavou historické hasičské techniky