Certifikace je zárukou kvality a fungování výrobků a spotřebičů dle norem. Firmy nabízející kontrolu kvality produktů a služeb, testování jakosti, způsobilosti pracovníků či posouzení shody výrobků. Normy ISO 9001, ISO 14001, ČSN ISO/IEC 27001 GDPR

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Analýzy, studie, projekty, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce, modernizace, servis energetická zařízení: -odlučovací zařízení včetně řídicích systémů, filtry (tkaninové, elektrostatické) -zařízení kontinuálního emisního monitoringu -opravy a revize transformátorů, ...

Poskytování poradenství, technických a inženýrských služeb v oblasti měření, diagnostiky, výroby a vývoje zařízení pro energetiku. Další divize: ORGREZ, a.s. Divize elektrotechnických laboratoří Vítkova 17, 186 00 Praha 8 tel.: 222314320 fax: 224817403 e-mail laborg@orgrez.cz

Nezávislá autorizovaná a akreditovaná organizace působící v oblastech: - posuzování shody a certifikace systémů řízení výroby - certifikace systémů managementu - certifikace výrobků - certifikace stavebních dodavatelů veřejných zakázek.

Práce: -grafické a kresličské -příprava a vypracování technických návrhů -služby v oblasti konstrukce nástrojů, výroby prototypů - Rapid Prototyping - vývoj hardware a software, testování.

Chemické a fyzikální zkoušky - technické, užitkové a laboratorní sklo - certifikace výrobků ze skla, porcelánu a keramiky, hraček, surovin pro výrobu skla a keramiky

Spojená akreditační komise vznikla v roce 1998. Naším posláním je trvalé zvyšování kvality a bezpečí zdravotní péče v ČR pomocí akreditací zdravotnických zařízení, poradenské činnosti a publikačních aktivit.

Poskytuje - služby při získávání certifikátů v rámci Ruského Certifikačního Systému GOST R

Společnost splňuje normy pro systém řízení jakosti podle ČSN ISO 9002 Akreditovaná zkušební laboratoř č.1211 Normové zkoušky, poradenská činnost při: -diagnostice -přípravě a výstavbě pozemních komunikací a inženýrských konstrukcí. Zkušebna: -zemin, kameniv, asfaltů, asfaltových směsí, vrstev vozovek, betonů, povrchových ...

Zkušebnictví: -stavební hmoty -konstrukce Zajišťování: -certifikace stavebních výrobků -stavebně-technických osvědčení -provádění odborných posudků

Poredenství. Certifikace : - systémů managmentu kvality - systémů managmentu bezpečnosti informací - systému environmentálního managmentu - systému managmentu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci - osob - výrobků. Inspekční činnost. Činnosti ověřovatele pro oblast životního prostředí.

Služby: - provádění inspekcí v oblasti průmyslu, životního prostředí, obchodu, stavebnictví, bankovních úvěrů.

Poradenství: - zavádění ISO - bezpečnost práce - požární ochrana - integrovaný systém. Podnikové poradenství a školení ISO, interní audity, školení interních auditorů. Certifikace.

Nezávislá inspekční a certifikační společnost. Inspekce, certifikace, posuzování shody, revize, zkoušky, měření, vzdělávání, bezpečnost.

Certifikace dle norem ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000, ISO 20000-1, ISO 27001, ISO 13485, EN 22716, ISO 3834, EN 1090, EN 15085, EN 10219-1, EN 10088-4, EN 15088, EN 14554, EN 17660.

Nabídka služeb při posuzování shody. Certifikace, inspekce, zkoušení.

Služby: - certifikace výrobků - certifikace systémů managementu - zkušebnictví - inspekce - analýzy rizika výbuchu. Strojírenská výroba: - odlučovače prachu - bezpečnostní a protiprašné zařízení - ocelové konstrukce.

Společnost DQS Cert s.r.o. se specializuje na certifikaci systémů řízení, především certifikaci QMS - Systém managementu kvylity dle standardu ISO 9001, EMS - Systému environmentálního managementu dle standardu ISO 14001 a SMBOZP - Systému řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci dle normy OHSAS 18001.

Inspekční a certifikační společnost: - certifikace - klasifikace - kontroly - inspekce kvality - konsultace - poradenská činnost - analýzy v oborech: - balení zboží - přeprava - jakost.

Služby: -testování EEE součástek -recyklace rozpouštědel -technický tisk.

Pobočka. Inspekční a certifikační společnost: - certifikace - klasifikace - kontroly - inspekce kvality - nezávislé inspekce - lodě, jachty, kontejnery, nebezpečné zboží, ocelové konstrukce. Certifikujeme systémy řízení ISO 9000, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000 a další. Provádíme nezávislé inspekce.

Institut gumárenské technologie a testování, a.s. Konstrukce, výroba: -formy pro lisování pneumatik a membrán: -formy pro motocyklové pneumatiky Středisko - Zkoušky a homologace pneumatik.

Český institut pro marketing(CIMA), o.s. Jediné certifikované komplexní vzdělávací kurzy marketingu a prodeje v ČR a SR. Kurzy absolvovalo přes 10 000 marketigkových odborníků, certifikace podle akreditovaného systému v souladu s normou 17024:2003(2010) CIMA je český zástupce v EMC (Evropská marketingová konfederace). Certifikované kurzy ...

Poradenství, konzultační a posudková činnost, zpracování technických studií, včetně výpočtů a měření v oboru stavby strojů a energetiky. Zkoušky a měření na vysokotlaké horkovodní smyčce (20 MPa, 320 oC). Inženýrská a technicko-normalizační činnost v oboru energetiky.