Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Společnost CCR Infinitum s.r.o. se orientuje na výrpbu webových stránek, jejich správu a vývoj. nabízíme služby BOZP a požární ochrany a správu a údržbu IT. Orientujeme se na malé a střední firmy, kterým poskytujeme více doplňkových služeb na jednom místě.

Firma ISKRA LTD, s.r.o. zajišťuje jazykové kurzy: - angličtina, ruština, němčina, italština, firemní vzdělávání, jak obchodovat s Východními zeměmi, celní problematika, certifikace.

Pokud hledáte kvalitní a zábavnou výuku angličtiny, pak je TOP School s.r.o. tou pravou volbou pro vás. TOP School je jazyková škola, která nabízí kurzy angličtiny vedené speciální Callanovou metodou. Callanova metoda je efektivní konverzační způsob výuky, který vám pomůže zlepšit vaši schopnost mluvit, rozumět, číst a psát anglicky. Callanova ...

Chaloupky, zemědělské družstvo se zaměřuje na enviromentální výchovu a vzdělání.

Vzdělávání a rekvalifikace pro tyto cílové skupiny: - učitelé a pedagogičtí pracovníci - osoby zdravotně znevýhodněné - osoby nad 50 let věku - osoby dlouhodobě nezaměstnané - absolventi škol bez patřičné praxe - ženy po rodičovské dovolené - motivační kurzy - bilanční diagnostika - jazykové vzdělávání - akce v rámci projektů: EU peníze ...

Návrh a ušití patchwork přehozů a jiných drobností. Pořádání kurzů patchworku.

Pořádáme akreditované rekvalifikační kurzy s praxí v oboru operátor call centra, vzdělávací kurzy v oblastech prodeje, komunikace, vedení lidí… Specializujeme se na firemní poradenství v oblasti zákaznického servisu, profesionální komunikace a prodeje.

Společnost LVL Services s.r.o. poskytuje svým klientům vysoce kvalitní služby v oblasti ostrahy a údržby majetku. Do naše portfolia patří ostraha objektů, recepční služby, úklid a údržba majetku, služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, bezpečnostní poradenství a také komplexní detektivní a vyšetřovací služby. Sídlíme na adrese Na ...

Jazyková škola Berlitz je jednou z nejstarších a nejrenomovanějších jazykových škol na světě. Máme více než 140 letou tradici a zkušenosti s výukou jazyků. Nabízíme výuku více než 40 jazyků pro dospělé, děti, mládež i firmy. Ať už chcete zlepšit svou angličtinu, naučit se němčinu, francouzštinu, španělštinu, italštinu, ruštinu, čínštinu nebo ...

Ladislav Kohout se zaměřuje na trénování a soutěžení v parkurovém skákání.

Servis: -počítače, notebooky, servery. Školení - práce s počítačem. Pronájem prezentační techniky.

Služby: - vzdělávání - kurzy, školení - rozvoj manažerských dovedností

Pobočka. Služby: - zabezpečování dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků - vzdělávání pedagogů, dospělých.

Odloučené pracoviště Krajského zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informačního centra, Nový Jičín. Hlavním účelem je zabezpečování odborných služeb školám, předškolním zařízením a školským výchovným zařízením.

Pyrokon, s.r.o. se zaměřuje na požární bezpečnost a bezpečnost a ochranu zdraví při práci.

Jazykové kurzy: - výuka cizích jazyků, cizí jazyky - anglický jazyk, angličtina - německý jazyk, němčina - španělský jazyk, španělština - ruský jazyk, ruština - odpolední kurzy - víkendové kurzy PASO (pátek, sobota) - speciální kurzy pro firmy.

Velkoobchod a maloobchod: - zboží pro nehtové designéry a pedikéry. Poradenství: - aplikace nehtové techniky. Školení. Internetový obchod: - potřeby pro nehtovou techniku. Kamenná prodejna Elišky Krásnohorské 31, Havířov.

Pořádá: - kurzy a přednášky o FENG SHUI a metodách LSVJ a EFT, - léčivé terapie metodami SRT, LSVJ, DYNAMID a EFT, - poradenství v oblasti FENG SHUI včetně posuzování domů a bytů a pozemků.

Pořádá - letní tábory pro děti a mládež - pobytové balíčky pro rodiny s dětmi, semináře, kurzy - rodinné poradenství - dohodová organizace pro náhradní rodinnou péči - propagace náhradní rodinné péče

Ing. Petr Kovanda se zaměřuje na výcvik pilotů řízených ultralehkých letadel.