Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Společnost Vzdělávací centrum transperfect s.r.o. zajišťuje výuku cizích jakyzů.

Firma Extéria poskytuje poradenství, správu a dokumentaci pro bezpečnost práce a požární ochranu. Profesionální přístup, kvalitní zpracování, školení a nízké náklady. Zpracování požárního řádu, poplachové směrnice, školení, revize zařízení a jiné.

Prodej, servis: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků Hyster - náhradních dílů, doplňků k vozíkům - školení řidičů a poradenství - technické kontroly a revize LPG systémů.

Plavecká škola. Kroužky výuky plavání pro děti od 1 roku do 15 let, cvičení pro rodiče a děti - koťátka Plavecké kurzy: -pro děti MŠ, žáky ZŠ a dospělé, Výuka v Uherském Hradišti, v Uherském Brodě, v Luhačovicích.

Plavecká škola. Kroužky výuky plavání pro děti od 1 roku do 15 let, cvičení pro rodiče a děti - koťátka Plavecké kurzy: -pro děti MŠ, žáky ZŠ a dospělé, Výuka v Uherském Hradišti, v Uherském Brodě, v Luhačovicích..

Školení požární ochrany a bezpečnosti práce

Služby: - firemní vzdělávání - outdoorové a teambuildingové programy - konferenční servis - public relations.

Komplexní řešení: - bezpečnost práce, požární ochrana (BOZP, PO). Prodej, E-shop: - výrobky pro bezpečnost - fotoluminiscenční bezpečnostní tabulky - bezpečnostní tabulky - bezpečnostní značky - fotoluminiscenční značení únikových cest - svíticí tabulky - samolepicí fólie. Vývoj: - software BOZP a PO. Školení BOZP. Kontroly, ...

Prodej, servis manipulační techniky: - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků Hyster - náhradních dílů, doplňků k vozíkům. Služby: - školení řidičů a poradenství - technické kontroly a revize LPG systémů.

Firma Arpex Morava s.r.o. poskytuje komplexní elektro a energo služby. Zaměřuje se na elektroinstalace, správu místních sítí a servis veřejného osvětlení. Nejen pro firmy, ale také pro širokou veřejnost nabízí montáž, opravy a servis energetických rozvodů, požární signalizace a energetických rozvodů včetně projekce a revize ...

Společnost Šafíci s.r.o. zajišťuje poradenské služby v oblasti ekologie (vodní hospodářství, odpadové hospodářství, BOZP..)

Školení IT poradenství Vzdělávací akce

Přeprava a logistika - autodoprava - vnitrostátní, tuzemská - spedice, vytěžování - nákladní doprava - přeprava kusových zásilek - logistika - skladování - prodej PHM - opravy motorových vozidel Diagnostika a vzdělávání - assessment, development centre v dopravních firmách - dopravně-psychologické vyšetření řidičů - ...

Služby: -autoškola -školení profesionálních řidičů -akreditované školící středisko -školení referentů -kondiční jízdy -osobní doprava -dopravně psychologické vyšetření.

Prodej - ajurvédská zubní pasta z neemu a hřebíčku - kokosový a jasmínový a amla olej - koření, čaje ze Srí Lanky Kurzy - ajurvérské masáže a kuchyně Ajurvéda Ajurvédské masáže

Kurzy ženám v průběhu těhotenství. Dula - účast u porodu a návštěvy po něm. Masáže miminek, těhotných žen a žen v každém věku.

Občanské sdružení. Škola TaeKwon-Do: - korejské bojové umění.

VIP DEFENSE s.r.o. poskytuje rozsáhlou škálu služeb, provádí bezpečnostní služby, nakládání s odpady, výroba GMP+, poradenství týkající se školení a kurzů.

Jazykové centrum Humpolec nabízí Služby: -jazykové kurzy angličtiny pro studenty i seniory, firemní jazykové kurzy a překlady textů.

Firma Moravskoslezské inovační centrum Ostrava, a.s. (MSIC) je společnost, která podporuje inovace a podnikání v Moravskoslezském kraji. MSIC nabízí malým a středním firmám (včetně start-upů) individualizované služby v oblastech financování, know-how, zázemí, matchmakingu a regionálního rozvoje. MSIC také spolupracuje s výzkumnými a vzdělávacími ...

Kurzy a přednášky. Karty. Meditace. Reiki. Svíce.