Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Služby: - soudní tlumočnice italský jazyk - překlady a tlumočení italština - kurzy italštiny - průvodcovské služby

Jazykové letní kurzy a výuka - angličtina gramatika, poslech, čtení, mluvení a tématická slovní zásoba

Výukové centrum Helen Doron English Zlín. Škola angličtiny ve Zlíně. Výuka - angličtina i Callanovou metodou - pořádání letních kurzů v Anglii pro děti i dospělé.

Kurzy angličtiny: -pro děti od 3 měsíců do 19 let metodou Helen Doron.

Nabízíme profesionální překlady a tlumočení do více než 70 jazyků se zaměřením na kvalitu. Zajišťujeme soudní překlady, mezinárodní překlady, jazykové korektury, simultánní tlumočení, konsekutivní tlumočení, lokalizace, DTP, Audio/Video.

Společnost Methodic, spol. s r.o. provozuje jazykové školu v Jihlavě, kde pořádá kurzy pro děti, veřejnost i firmy. Mezi využívané učební metody anglického jazyka patří např. HELEN DORON, DIRECT METOD.

Služby: -hudební akademie -kurzy francouzského jazyka -francouzsko - česká hudební akademie.

Jazyková škola. Pomaturitní denní studium: -anglický a německý jazyk s akreditací MŠMT. Roční kurzy: -anglický jazyk učebnice New Headway úplní začátečníci, věční začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, anglická konverzace, angličtina pro děti -německý jazyk učebnice Německy s úsměvem -španělský jazyk učebnice Fiesta ...

Jsme nová jazyková škola v Hustopečích. Nabízíme skupinové a individuální kurzy němčiny a angličtiny pro děti i dospělé. Dále nabízíme kurzy pro firmy, přípravné kurzy pro maturanty a uchazeče o mezinárodní jazykové certifikáty.

Kulturní, společenský dům. Služby, pořádání: - divadelní a kulturní pořady pro děti a dospělé - jazykové kurzy, školení, vzdělávací kurzy - kurzy tance a společenské výchovy - pronájem sálu, salónku a pořádání konferencí a kongresů.

Goethe-Institut je kulturní institut Spolkové republiky Německo s celosvětovou působností. Podporujeme znalost německého jazyka v zahraničí a pěstujeme mezinárodní kulturní spolupráci. Český Goethe-Institut sídlí již od roku 1990 v Praze, odkud v rámci svého regionálního pověření koordinuje činnost Goethe-Institutů také na Slovensku, v Polsku, ...

Výuka, kurzy přes Skype: - anglický jazyk - německý jazyk - ruský jazyk

Jazyková škola. Individuální výuka: - čeština - čeština pro cizince - angličtina - polština - francouzština. Výuka jazyků on-line: - čeština - angličtina - němčina - francouzština - čeština pro cizince. Firemní jazykové kurzy, jazykové pobyty.

Jazyková škola, vzdělávání: -výuka cizích jazyků, jazyky (angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština i čeština pro cizince) -jazykové kurzy (pro začátečníky, mírně pokročilé, pokročilé, intenzivní, podnikové, individuální) -překladatelská činnost. Odborné kurzy a semináře: -sebepoznávání k lepšímu poznání druhých -tajemná ...

Služby: - vedení účetnictví - daňová evidence a poradenství - zpracování mezd - výuka jazyků - analýza dat

Jazyková škola: -výuka jazyků pro veřejnost a firmy (angličtina, francouzština, němčina, ruština, italština, španělština) -jazykové semináře -víkendové kurzy -prodej učebnic a výukových pomůcek

- komplexní jazykové služby - podpora zahraniční spolupráce a obchodu včetně navazujícího servisu - překlady a lokalizace - korektury a revize - jazykové vzdělávání - tlumočení - DTP a grafické služby - mezinárodní rozvoj a jazyková podpora

Dětská herna a kavárna. Kroužky a kurzy pro děti i dospělé. Hlídání dětí ve věku 1 – 7 let Každý den již od 8.00 do 12.00hod. či dle potřeby i v odpoledních hodinách. Možná individuální domluva. Výuka jazyků. Příměstské tábory. Cvičení pro děti.

Individuální kurzy angličtiny překladatelská činnost

Jazyková škola, kurzy: - angličtina - němčina - ruština - italština - francouzština - norština - čínština - latina

Zprostředkování jazykových služeb pro právníky