Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Pořádá - jazykové a letní pobytové kurzy francouzština - španělština a čeština pro pokročilé i začátečníky.

Kurzy angličtiny: -pro děti od 3 měsíců do 14 let metodou Helen Doron -malé skupinky, pestré aktivity -10 let návazných kurzů. Pořádáme letní kurzy, tábory a výtvarné hrátky s angličtinou.

Kurzy - angličtina. VÝUKOVÉ PROSTORY 7DAYS ENGLISH Tř. T. Bati 39, 760 01 Zlín

Francouzština, čeština: - překlady - tlumočení - výuka.

Překlady, tlumočení, výuka: - angličtina, anglický jazyk.

STUDIJNÍ OBORY : Obchodní akademie 63-41-M/02 -čtyřletý s maturitou (denní docházka) -příprava na studia (VOŠ, VŠ) a praktické uplatnění na trhu práce -účetnictví, ekonomika, personalistika, práce na PC, fiktivní firma, ekonomické simulace, ekonomické aplikace, písemná elektronická komunikace (možnost státní zkoušky) -dva povinné jazyky ...

Tlumočení a překlady - anglický jazyk Soukromá jazyková škola

Jazyková laboratoř - soukromá jazyková škola - výuka německého jazyka.

Překladatelská a tlumočnické činnost Výuka - anglický jazyk

Nabízí: - zájezdy pobytové, poznávací, tématické organizují - školní výlety - jazykové kurzy.

Výuka, překladatelská, tlumočnická činnost: - angličtina.

Internetová výuka španělštiny přes skype -kurzy španělštiny -e-mailové korespondenční kurzy španělštiny -procvičování slovní zásoby.

Překlady odborných i všeobecných textů z a do angličtiny. Korektury českých, anglických textů, redakční úpravy. Zpracování PR materiálů, smluv a tiskových zpráv. Překlad, časování titulků. Tlumočení při obchodních jednáních. Jazykové konzultace. Výuka angličtiny.

Německý jazyk - překlady - doprovodné tlumočení na obchodních jednání - lektorka - korektury německých textů - výuka - telefonická asistence - korektury.

Překlady, tlumočení. Výuka - němčina - přípravy na mezinárodní zkoušky.

Jazyková škola. Pomaturitní studium. Kurzy pro veřejnost: -Angličtina -Němčina -Španělština -Francouzština -Ruština -Italština.

Překladatelská agentura. Především angličtina, němčina, ale i další jazyky. - překlady - tlumočení. Výuka: - německý jazyk (pro jednotlivce i skupiny).

Dotace a projekty EU Kurzy anglického jazyka Vzdělávání pedagogů v oblasti práce osob s PAS - vzdělávání pracovníků v sociálních službách kurzy - komunikace v krizové situaci.

Studijní a pracovní agentura: -AuPair pobyty (Velká Británie, USA, Holandsko, Německo, Rakousko, Francie, Belgie, Irsko, Španělsko, I tálie) -studium, studijní pobyty (Anglie, Nový Zéland, Austrálie) -jazykové kurzy -střední škola v zahraničí -pracovní programy v zahraničí (legální práce v zahraničí) -letenky a jízdenky.

Služby: -překladatelské -individuální výuka angličtiny.

Jazykové kurzy. Služby: -výuka jazyků -jazykové kurzy -pro firmy, jednotlivce -týdenní, víkendové.

Jazykové centrum Služby: -jazyky, tlumočení.