Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Překlady a tlumočení - angličtina soudní ověřování Výuka - angličtina

Kurzy - veřejné - firemní - angličtina - ruština - čínský jazyk

- gymnázium - jazyková škola Studijní obory (KKOV) : 79-41-K/401 Gymnázium - všeobecné (4leté) 79-41-K/801 Gymnázium - všeobecné (8leté) 79-41-K/81 Gymnázium (8leté pro primu)

Jazyková škola: - výuka angličtiny, němčiny, španělštiny, ruštiny a francouzštiny - kurzy pro firmy, děti - jazykové tábory - výuka češtiny pro cizince

Vzdělávání, kurzy: - jazykové, počítačové a managerské. Pořádání odborných kurzů pro pedagogické pracovníky, lékaře a veřejnou a státní správu.

Činnost: - výuka anglického jazyka pro děti E-shop: - knihy, CD, DVD pro výuku angličtiny

Vzdělávací agentura: - jazykové kurzy - počítačové kurzy - akreditované kurzy - kurzy komunikace a rozvoje sociálních dovedností Překlady a tlumočení

Služby: -překladatelské -tlumočnické. Výuka: -angličtina, němčina -indivuduální i skupinové kurzy. Jazyková jednotřídka nově otevřená.

výuka angličtiny, překlady a tlumočení, výuka ruštiny

Kulturní instituce Spolkové republiky Německo. Nabízíme: - kurzy německého jazyka - Jsme jediná instituce v regionu, která má licenci na provádění mezinárodně uznávaných zkoušek z německého jazyka na úrovni B1, B2, C1

Intenzivní jazykové kurzy formou soustředění: - angličtina, němčina, ruština - kurzy pro začátečníky i pokročilé - základy obchodní angličtiny - příprava k mezinárodní zkoušce (FCE, PET) - možnost organizace kurzů na objednávku. Místo konání: Přelouč, Pardubice. Firemní a individuální výuka: - angličtina - němčina - ...

- kurzy - jazykové kurzy Francouzštiny - víkendové kurzy SKUPINOVÉ KURZY : - celoroční - víkendové - letní Nabídka výuky francouzštiny : - na školách - ve státním a soukromém sektoru

Služby: -jazyková škola -pomaturitní studium Ústí nad Orlicí: Ostrov 1165 VÚB, a.s. Litomyšl: Smetanovo nám. 67 Vysoké Mýto: B. Smetany 3.

Jazyková agentura. Organizací kurzů s různým jazykovým zaměřením se zabývám od roku 1995. Našimi hlavními obory jsou výuka angličtiny, němčiny a ruštiny. Jsme samozřejmě schopni zajistit i výuku dalších jazyků. Poskytujeme výuku převážně dospělým posluchačům, organizujeme firemní výuku. Pořádáme cyklické intenzivní kurzy ...

Jazyková agentura. Výuka angličtiny od začátečníků po pokročilé.Gramatika, konverzace, obchodní angličtina popř. specializovaná angličtina.Lektor dochází přímo k Vám do firmy. Je možnost mít hodiny s rodilým mluvčím. Výuka dětí od 3 let. Dále nabízíme také jazyky: - němčina - španělštiny - ruština - francouzština - italština.

Angličtina, němčina, francouzština, ruština, čeština pro cizince - individuální kurzy - firemní kurzy - překlady a tlumočení.

Překladatelství. Výuka cizích jazyků -němčiny, ruštiny.

Intenzivní kurzy s jazykovou agenturou Kolumbus se konají celoročně. Víkendové i celotýdenní intenzivní kurzy s progresivním metodami lektorů jazykové agentury Kolumbus jsou doplněné o možnost tenisu, aerobiku s profesionálními trenéry.

Nabízíme kurzy ANGLIČTINY pro děti od 2 let, kurzy pro maminky na mateřské s hlídáním dětí, večerní skupinové kurzy, individuální kurzy, firemní kurzy. Dále nabízíme kurzy NĚMČINY, FRANCOUZŠTINY, ŠPANĚLŠTINY, NOVOŘEČTINY, CZECH FOR FOREIGNERS. Malé skupinky, nízké ceny.

Služby: -jazyková škola -vzdělávání pro pedagogy -letní tábory s výukou Aj -kvalifikovaní lektoři a rodilí mluvčí -kurzy angličtiny a němčiny pro začátečníky, pokročilé, firmy -výuka - dospělí, děti.

Výuka - anglický pro miminka, batolata, předškoláky - český jazykjazykové kurzy - pro děti do 7 let Soukromá anglická školka - individuální výuka 5 dětí výuka - anglický a španělský jazyk Hudební kurzy - pro děti do 7 lethudební a výtvarné kurzy - pro děti až do 7 let (anglické zpívánky)

- mateřská škola - školka Kapacita: 25 dětí Typ výuky: Školní vzdělávací program Zřizovatel: obec