Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Specializujeme se: - jednoleté pomaturitní studium AJ, NJ, RJ, FJ. Jazykové kurzy.

Zakázková kovovýrob Jazykové kurzy - anglický jazyk.

Výuka: -angličtina, anglický jazyk, AJ. Překlady: -angličtina, anglický jazyk, AJ.

Jazyková škola. Výuka, kurzy: -němčina, německý jazyk -angličtina, anglický jazyk -francouzština, francouzský jazyk -letní intenzivní kuzry -denní pomaturitní studium.

Nabízíme klasické individuální doučování žáků i výuku jazyků pro dospělé v Liberci. Důraz klademe na kvalitu výuky, proto práci lektorů systematicky sledujeme. Doučujeme: -matematiku (a to i vysokoškolskou) -fyziku -informatiku -deskriptivní geometrii -chemii -biologii -ekonomii ...

Kurzy, školení: -jazyky -matematika.

Vyšší odborná škola, střední průmyslová škola a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky.

Jazykové kurzy, výuka: - angličtina - němčina.

Levl Languages-jazyková škola. Angličtina Němčina Francouzština Španělština Ruština Švédština.

Zajišťuje jazykové kurzy: - angličtina v Anglii, Irsku, Maltě, USA, Jihoafrické republice - němčina v Německu a Rakousku - francouzština ve Francii - španělština ve Španělsku - italština v Itálii - ruština v Rusku a Lotyšsku.

Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky. VOŠE a JŠ: tel: 326 718 055 studijni@oamb.cz

Jazyková škola: -výuka anglického, německého, francouzského, norského, ruského jazyka pro děti i dospělé -výuka českého jazyka pro cizince.

Služby: - překlady z jazyka francouzkého a italského - soudní ověřování překladů - výuka francouzštiny a italštiny.

Služby: -tlumočnictví -překladatelství -výuka jazyků. Angličtina, němčina.

Výuka jazyků: -angličtina -francouština. Překlady a tumočení.

Výuka: -anglický jazyk.

Výuka: - jazyky (angličtina, němčina, chorvatšina, srbština, čeština pro cizince). Překlady. Tlumočení. Jazykové kurzy.

Výuka cizí jazyky: - angličtina

Domluvte se anglicky či německy a získejte náskok před ostatními. Náš speciální systém intenzivních kurzů je vhodný pro každého - ať jste začátečník či pokročilý!

Jazyková škola, která seskupuje učitele s dlouholetými zkušenostmi při výuce jazyků. Naši učitelé mají ukončené vysokoškolské vzdělání nebo vysokou školu studují (s výjimkou 1 lektora, který žil dlouhá léta v zahraničí), praxi při výuce jazyků a odborných předmětů na středních, vysokých a jazykových školách. Kromě výuky se podílejí také na ...

Pronájem - nebytové prostory Hlídání dětí Cvičení - jóga Výuka - angličtina - němčina Kurzy - hudební škola YAMAHA