Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Jazyková škola - kvalitní výuka ve skupinách čtyř studentů. Kurzy jazykové: -angličtina, anglický jazyk: -tříměsíční, intenzivní týdenní -individuální či firemní výuka -pro děti -rodilý mluvčí -prodej výukových materiálů -překlady AJ, NJ, RU -pronájem učeben.

Jazykové kurzy, jazyková škola: -anglický jazyk, angličtina: -3 měsíční docházkové kurzy -předmaturitní kurzy -konverzační lekce -firemní výuka -simulace Cambridgeských zkoušek -kurzy na míru.

Jazyková škola ve Zlíně, angličtina, němčina, studium. - Vyučování a doučování angličtiny, němčiny a ruštiny. - Doučování matematiky včetně přípravy na maturitu z matematiky. - Přípravy na přijímací zkoušky na SŠ (matematika + čeština + OSP).

Střední škola cestovního ruchu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, s.r.o.: - management a turismus - wellness a lázeňství, masérské služby - hotelnictví a turismus - rekondiční a sportovní masér - státní jazykové zkoušky a přípravné kurzy na státní jazykové zkoušky.

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Jazyková agentura, škola: -kurzy večerní, odpolední, víkendové, individuální, firemní. -kurzy pro dospělé, děti. Výuka, jazykové kurzy: -angličtina -němčina -francouzština -španělština -italština.

Výuka angličtiny pro děti do 10 let. Služby: - dětské workshopy - angličtina pro dospělé - angličtina pro děti

Jazyková škola. Pořádání, výuka: -jazykové kurzy, rekvalifikace -němčina, angličtina, francouzština, řečtina, italština, španělština, ruština, portugalština, chorvatština, latina, čeština pro cizince, hebrejština. Služby: -tlumočení, -překládání.

Agentura WELT Jazyková škola, výuka: -jazykové kurzy - němčina, angličtina, čeština pro cizince. Překladatelství: -překlady i s úředním ověřením - němčina, angličtina.

Soukromá jazyková škola. Služby, výuka: -jazykové kurzy: -firemní jazykové kurzy šité na míru -angličtina, španělština, italština, němčina, ruština a nově finština -individuální výuka ONE-TO-ONE -kurzy pro veřejnost -skupiny 4 - 6 studentů -letní kurzy angličtiny ve Valašských Kloboukách. Adresa školy Horní Lideč - Horní Lideč ...

Výuka jazyků, jazyková škola: - angličtina, - němčina, - španělština, - ruština, - francouzština, - italština, - japonština. Překlady. Pomaturitní studium angličtiny.

Německé jazykové centrum NJC poskytuje skupinovou, firemní i individuální výuku němčiny, dále také překlady a tlumočení z i do němčiny. Naše pobočky se nacházejí v Olomouci, Zlíně a Zábřehu.

Výuka: -kurzy: -angličtina-rodilý mluvčí -němčina -francouzština -italština -ruština -španělština. Služby: -firemní kurzy -individuální studium -překladatelské -všeobecné kurzy -možnost tvorby vlastního rozvrhu -první týden zdarma.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

-Výuka německého jazyka -Firemní kurzy jednotlivců i skupin -Soukromé hodiny

Jazyková škola. Tlumočení. Překlady. 1. Denní jazykové studium. 2. Odpolední jazykové kurzy. 3. Firemní jazykové kurzy. 4. Individuální výuka. 1. Jednoleté denní pomaturitní studium: -anglický jazyk. 2. Odpolední jazykové kurzy všech úrovní: -angličtina, anglický jazyk -francouzština, francouzský jazyk -němčina, německý ...

Služby: -překlady, tlumočení (soudní tlumočník): -anglický a německý jazyk -úřední překlady s kulatým razítkem: -vysvědčení, rodné listy, oddací listy, potvrzení -překlady odborných textů: -smlouvy, software -technická dokumentace (strojírenství, stavebnictví) -expresní překlady. Výuka cizích jazyků pro podniky. ...

Jazyková agentura se sídlem v Kroměříži nabízející kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Příprava na mezinárodní zkoušky. Tým zkušených lektorů.

Tradiční vsetínská jazyková škola specializující se na výuku španělského a francouzského jazyka. Vyučujeme v jazykové učebně ZŠ Trávníky.

Online platforma pro vzdělávání: - zaměstnanců firem i institucí, - partnerů, - klientů.

Jazyková škola: - jazykové kurzy pro veřejnost - firemní jazykové kurzy - kurzy pro děti. Výuka: - angličtina, němčina, španělština, francouzština, ruština.

Jazyková škola: - jazykové kurzy pro veřejnost - firemní jazykové kurzy - kurzy pro děti. Výuka: - angličtina, němčina, španělština, francouzština, ruština.

Jazyková škola: - jazykové kurzy pro veřejnost - firemní jazykové kurzy - kurzy pro děti. Výuka: - angličtina, němčina, španělština, francouzština, ruština.

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Služby: -jazykové kurzy - výuka angličtiny. Do your English a favor. Make it work.